Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό προς αεροδρόμιο λόγω τροχαίου στο Ηράκλειο

Κίνηση στους δρόμους: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό προς αεροδρόμιο λόγω τροχαίου στο Ηράκλειο

Συνεχίζονται τα έργα στη λεωφόρο Αθηνών μετά τη θραύση αγωγού της ΕΥΔΑΠ

athinon-kinisi
Μεγάλη είναι η ταλαιπωρία για τους οδηγούς με την κίνηση στους δρόμους της Αττικής ειδικά στον Κηφισό, στη λεωφόρο Αθηνών και την Αττική Οδό.

Δείτε εικόνα της κίνησης λίγο μετά τις 8:30 το πρωί της Δευτέρας

kinisi-athinon3
Δείτε την κίνηση στους δρόμουςκίνηση στους δρόμους, πατώντας ΕΔΩ.

Κλείσιμο
Στη λεωφόρο Κηφισού η κίνηση είναι αυξημένη και στα δύο ρεύματα: στην κάθοδο από την Κηφισιά μέχρι το Αιγάλεω και στην άνοδο από το Περιστέρι μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Προβλήματα για τους οδηγούς και στην παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στον Καρέα προς Κατεχάκη και την κάθοδο της Κηφισίας.

Στην Αττική Οδό λόγω τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε νωρίτερα στην δεξιά λωρίδα μετά την έξοδο Ηρακλείου στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο καταγράφονται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο άνω των 30' από κόμβο Φυλής έως κόμβο Κηφισίας. 

Καθυστερήσεις και στο ρεύμα προς Ελευσίνα της τάξης των 5΄-10΄ από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας και των 5΄-10΄στις εξόδους για Λαμία (ρεύμα προς Αεροδρόμιο και προς Ελευσίνα).



Τα προβλήματα ξεκίνησαν από νωρίς στη λεωφόρο Αθηνών καθώς η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από δύο λωρίδες λόγω θραύσης αγωγού της ΕΥΔΑΠ έξω από το Δαφνί.

Όπως εξήγησε ο σύμβουλος οδικής ασφάλειας της περιφέρειας Αττικής, Κίμων Λογοθέτης, τα έργα για την αποκατάσταση της θραύσης του αγωγού διεξάγονταν όλο το βράδυ αλλά δεν είχαν τελειώσει μέχρι το πρωί.

Σύμφωνα με την τελευταία εκτίμηση τα έργα θα έχουν ολοκληρωθεί περίπου στις 10 το πρωί της Δευτέρας.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι το μποτιλιάρισμα λίγο πριν τις 8 το πρωί έφτανε μέχρι το Χαϊδάρι με την κατάσταση να επιδεινώνεται όσο περνάει η ώρα.

xaidari1

kinisi-athinon


«Πρόκειται για τον πιο δύσκολα κυκλοφοριακό δρόμο της Αττικής» εξήγησε ο κ. Λογοθέτης εκφράζοντας την ανησυχία του για το ενδεχόμενο το μποτιλιάρισμα να φτάσει μέχρι το κέντρο της Αθήνας.

Ειδήσεις σήμερα:

Μουσεία: Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα πέντε μεγάλα δημόσια μουσεία της χώρας


Εκλογές 2023: Όλα τα ονόματα στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη - Ο Μητσοτάκης στη Δυτική Μακεδονία


Καιρός: Με κρύο και βροχές ξεκινάει η εβδομάδα - Έρχεται βελτίωση και άνοδος της θερμοκρασίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης