Ο πρώτος σημειώθηκε στις 23.13 και ο δεύτερος στις 23.18 στο χωριό Ζάρακες - Αισθητοί και στην Αττική
UPD:
Δύο σεισμοί με διαφορά λίγων λεπτών σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας (30/1) στην Εύβοια, οι οποίοι έγιναν αισθητοί και σε περιοχές της Αττικής.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η πρώτη σεισμική δόνηση 2,7 Ρίχτερ σημειώθηκε στις 23.13 περίπου 6 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από το χωριό Ζάρακες και είχε εστιακό βάθος 13,6 χιλιόμετρα.
Οι δεύτερος σεισμός 3,3Ρίχτερ σημειώθηκε στις 23.18, πάλι στο ίδιο σημείο, περίπου 6 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά από το χωριό Ζάρακες και είχε εστιακό βάθος 12,5 χιλιόμετρα.
Σημειώνεται ότι αρχικά το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο έκανε λόγο και για τρίτο σεισμό 3,3 Ρίχτερ στην ίδια περιοχή, ωστόσο στη συνέχεια αναθεώρησε.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.