Ρόδος: Ισχυροί άνεμοι μέχρι και 10 μποφόρ «χτυπούν» το νησί - Δείτε βίντεο

Ρόδος: Ισχυροί άνεμοι μέχρι και 10 μποφόρ «χτυπούν» το νησί - Δείτε βίντεο

Σοβαρά προβλήματα από το πρωί στο νησί των Δωδεκανήσων με διακοπές ρεύματος και δυσκολία στην κυκλοφορία

rodos-kakokairia-mka
Η κακοκαιρία μπορεί να μην έχει σκεπάσει σήμερα την Αττική όπως χθες, όμως συνεχίζει και ταλαιπωρεί αρκετές περιοχές της χώρας. Σήμερα Παρασκευή, σύμφωνα με το επικαιροποιημένο έκτακτο δελτίο καιρού, ισχυρές βροχέςκαταιγίδες και τοπικές χαλαζοπτώσεις προβλέπονται έως και τις πρώτες πρωινές ώρες στη Θράκη, τα νησιά του βορείου Αιγαίου και τις ανατολικές Κυκλάδες, έως και τις πρωινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και έως το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα.

Σημαντικά προβλήματα παρατηρήθηκαν από το πρωί στη Ρόδο με τα βίντεο από το νησί να δείχνουν τους πολύ ισχυρούς ανέμους να χτυπούν δίχως έλεος αρκετές περιοχές του «νησιού των Ιπποτών».


@onlylove2023 #foryou #foryoupage #καταιγιδες #χαλαζι #onlylove2023 #tsirogiannisthomas #thomastsiros #thomastomas2022 #theodoralamprou1989 ♬ πρωτότυπος ήχος - I support autism (Αγγελος)

Η ένταση των ανέμων από το πρωί φθάνει ακόμα και τα 10 μποφόρ και όπως είναι λογικό έχουν ακυρωθεί όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια πλοίων και αεροπλάνων. Παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και Λύκεια, έμειναν κλειστά για σήμερα Παρασκευή 27 Ιανουαρίου, με απόφαση που εξέδωσε χθες το μεσημέρι ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, αλλά τα μαθήματα έγιναν διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής Webex.
Στο έλεος των μποφόρ και της κακοκαιρίας το νησί της Ρόδου
 

Κλείσιμο
Σημειώνεται σύμφωνα με τη Ροδιακή όλοι σχεδόν οι φωτεινοί σηματοδότες του κέντρου βρίσκονται εκτός λειτουργίας. 
Κακοκαιρία στη Ρόδο 27/1/2023
 

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η Ροδιακή έχει δεχθεί μέχρι τώρα αρκετές κλήσεις για την απομάκρυνση κλαδιών και δέντρων που έχει τσακίσει η κακοκαιρία.
Χαλαζόπτωση στη Ρόδο
 

Δύο από αυτά στον Αρχάγγελο, ένα στο Παραδείσι, δύο στην Ιαλυσό και αρκετά κλαδιά εντός της πόλης Ρόδου. Για τον λόγο αυτό, στο επιχειρησιακό κέντρο της Π.Υ Ρόδου, με εντολή του διοικητή της Υπηρεσίας κου Νικήτα Βενιού, έχει εγκατασταθεί και εκπρόσωπος του Δήμου της Ρόδου από την Υπηρεσία Πρασίνου (κος Καρίκης) έτσι ώστε να υπάρχει καλύτερος συντονισμός και στοχευμένες παρεμβάσεις από τις δύο υπηρεσίες σε ολόκληρο το νησί.



Ειδήσεις σήμερα:

Γεωργιάδης: Η ανάρτησή του για τους φίλους των γονιών του που τον στήριξαν


Μάικλ Σάνον: Στο πλευρό του Άλεκ Μπάλντουιν για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς- «Είναι ένας εφιάλτης»


Ρούλα Πισπιρίγκου: Αίτηση για αποφυλάκιση κατέθεσε ο Κούγιας για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης