Για τουλάχιστον δύο χρόνια ο οργανισμός μας προστατευόταν από τις μάσκες, εμποδίζοντας την γρίπη και τις ιώσεις να κάνουν την εμφάνισή τους, είπε μιλώντας στο Mega η Ματίνα Παγώνη.
«Ο οργανισμός ήταν με μάσκες για 2,5 χρόνια, δεν υπήρχε αντίδραση σε όποιο ιό έμπαινε μέσα. Υπήρχε μία καθησύχαση του οργανισμού, οπότε μπαίνοντας μαζεμένοι οι ιοί έχουμε τα αποτελέσματα που είχαμε», δήλωσε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cq2pxic6fgw9)
Παράλληλα, σημειώθηκε μείωση των περιστατικών κορωνοϊού σε απλές κλίνες Covid. Ωστόσο, στο προσκήνιο παραμένει η 0.5, ενώ ακολουθούν οι υποπαραλλαγές Kraken και Όρθρος.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, οι ιώσεις θα επικρατήσουν και τον Φεβρουάριο, ωστόσο στα τέλη Φεβρουαρίου εικάζεται πως τα περιστατικά γρίπης θα μειωθούν.
«Πιστεύουμε πως μπαίνοντας στον Μάρτιο ο κορωνοϊός με τις υποπαραλλαγές του θα μείνει, αλλά θα μειωθούν οι ιώσεις», δήλωσε η Ματίνα Παγώνη και έκανε έκκληση στους πολίτες να εμβολιαστούν για τη γρίπη.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας