Σεισμός στη Εύβοια: «Προς το παρόν δεν εντοπίζονται προβλήματα» λέει ο αντιπεριφερειάρχης
Περιπολίες έχουν ξεκινήσει οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας
Ισχυρή ήταν η σεισμικήδόνηση 4,9 Ρίχτερ που έγινε στις 14:24 με επίκεντρο τα Ψαχνά της Εύβοιας, δημιουργώντας έντονη ανησυχία σε ολόκληρη την περιοχή ωστόσο όπως δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Κελαϊδίτης προς το παρόν δεν εντοπίζονται προβλήματα.
Ο ίδιος αναφέρει ότι μίλησε με κατοίκους της Πισσώνας, που είναι κοντά στο επίκεντρο. Οι σεισμικές δονήσεις συνεχίζονται, ενώ οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας έχουν αρχίσει περιπολίτες.
Ο κ. Κελαϊδίτης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν μία πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση. Προς το παρόν δεν εντοπίζονται προβλήματα. Μίλησα και με κατοίκους στο χωρίο Πισσώνας που είναι κοντά στο επίκεντρο αλλά δεν υπάρχουν προβλήματα. Οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας έχουν αρχίσει περιπολίες ενώ οι σεισμικές δονήσεις συνεχίζονται».
Το My Health F1rst της Eurolife FFH δίνει τη δυνατότητα επιλογής για τη νοσηλεία, με ευελιξία, ξεκάθαρη λειτουργία και κάλυψη που προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε περίπτωσης.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.