Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο «Μιχάλης»

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο «Μιχάλης»

Αστυνομικοί τον εντόπισαν στο σπίτι του στον Πειραιά - Έκλεινε τα ραντεβού του κοριτσιού μέσω Instagram και άλλων εφαρμογών

kopela-apognwsi
Συνελήφθη το απόγευμα ο «Μιχάλης» που εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης ανήλικης από τον Κολωνό. Αστυνομικοί τον εντόπισαν στο σπίτι του στον Πειραιά, όπου και προχώρησαν σε κατ' οίκον έρευνα και βάσει του εντάλματος που εκκρεμούσε σε βάρος του, του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα ηλικίας 57 ετών, ο οποίος είναι συνταξιούχος ναυτικός και πατέρας ενός 5χρονου κοριτσιού. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «Μιχάλης» φαινόταν σαν να περίμενε καιρό την αστυνομική έφοδο, ενώ ήταν συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς.

Ο 57χρονος έκλεινε τα ραντεβού του κοριτσιού μέσω του  Instagram και άλλων εφαρμογών ενώ φέρεται να έπαιρνε ποσοστά επί των εσόδων. Παράλληλα φέρεται να προέβαινε στην αδιανόητη κίνηση, να μοιράζει το τηλέφωνο του κοριτσιού σε γνωστό «ροζ» σάιτ.

Το πραγματικό του όνομα δεν είναι «Μιχάλης»

Σύμφωνα με πληροφορίες του prothema.gr το πραγματικό του όνομα δεν είναι «Μιχάλης». Πιο συγκεκριμένα ο 57χρονος παρουσιαζόταν στα social media ως «Μιχάλης Ιωάννου», ενώ το πραγματικό του όνομα είναι Εμμανουήλ Χ. με τους γνωστούς του να τον φωνάζουν Μάνο.

Όγδοο ένταλμα σύλληψης

Υπενθυμίζεται ότι το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του είναι το όγδοο που έχει εκδοθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Από τα στοιχεία που έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια των ερευνών ο 57χρονος εμφανιζόταν να έκλεινε στην 12χρονη ραντεβού  με «πελάτες», όπως ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος.

Για τον ρόλο του 57χρονου έχει μιλήσει στις καταθέσεις της η 12χρονης. Σημειώνεται πως ο «Μιχάλης»  εμφανίζεται να παροτρύνει το κορίτσι να «υπακούει» μόνο στον ίδιο και τον Ηλία Μίχο, να της κλείνει ραντεβού σε ξενοδοχεία τα οποία εκείνη αρνούνταν αλλά και να την πιέζει να πηγαίνει σε ραντεβού.

Κλείσιμο
Το ένταλμα εκδόθηκε από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα. Υπενθυμίζεται ότι για τον βιασμό και τη μαστροπεία της ανήλικης μαθήτριας έχουν προφυλακιστεί, μέχρι σήμερα δέκα κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους και η μητέρα της ανήλικης.



Ειδήσεις σήμερα:

«Aρπαξαν την περιουσία της μητέρας μου με πλαστή διαθήκη» - Καταγγελία για την Κιβωτό

Αυτή την ώρα το δικαστήριο για την προφυλάκιση της Καϊλή

Bαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον 16χρονο Ρομά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης