Θάνατος 16χρονου Ρομά: Bαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Θάνατος 16χρονου Ρομά: Bαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Δεν προέκυψε καμία διαφοροποίηση σχετικά με το πρώτο πόρισμα -  Οι  βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις προέρχονται από τραύμα από σφαίρα

roma_arthro
Το βράδυ της Τρίτης ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 16χρονου Ρομά που δέχθηκε πυρά αστυνομικού κατά τη διάρκεια καταδίωξης και άφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από νοσηλεία οκτώ ημερών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, από τη νεκροψία - νεκροτομή που διατάχθηκε από ανακριτή και έγινε μετά τις 9 το βράδυ στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης από την ιατροδικαστή Ελένη Ζαγκελίδου, δεν προέκυψε καμία διαφοροποίηση σχετικά με το πρώτο πόρισμα.

Ειδικότερα, προέκυψε ότι έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες προέρχονται από τραύμα από σφαίρα από πυροβόλο όπλο. Κατά την εξέταση στον 16χρονο, διαπιστώθηκε μόνο πύλη εισόδου της σφαίρας, για την οποία υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρεθεί, ωστόσο έχασε τη μάχη με τη ζωή του.

Στο πένθος έχει βυθιστεί ο καταυλισμός «Αγία Σοφία»

Στο μεταξύ, αυτή την ώρα στον καταυλισμό «Αγία Σοφία» στη Θεσσαλονίκη έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου, καθώς στο σημείο έφτασε η σορός του 16χρονου Ρομά, η οποία θα παραμείνει εκεί μέχρι αύριο Πέμπτη, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του.

Η μεταφορά του 16χρονου Ρομά στο σπίτι του


Κλείσιμο
Μάλιστα το πρωί, φίλοι και συγγενείς του Κώστα Φραγκούλη μετέφεραν το λευκό φέρετρο στο σημείο όπου θα παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

16xronos-7
16xronos-6
16xronos-5
16xronos-4
16xronos-8


Την Πέμπτη η κηδεία του 16χρονου που πυροβολήθηκε από αστυνομικό

Την Πέμπτη στις 10:00 θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία για τον 16χρονο Κώστα Φραγκούλη .

Η κηδεία του νεαρού θα τελεστεί στον Ι.Ν Παμμεγίστων Ταξιαρχών ενώ η ταφή του στα Κοιμητήρια του Ευόσμου.

Στο μεταξύ μέσα στα επόμενα 24ωρα θα αποφασίσει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για την ποινική μεταχείριση του 34χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κατηγορείται για την αιματηρή καταδίωξη με θύμα τον 16χρονο Ρομά.

Το Δικαστικό Συμβούλιο καλείται να λύσει τη διαφωνία που προέκυψε μετά την απολογία του κατηγορούμενου αστυνομικού, ανάμεσα σε εισαγγελέα και ανακριτή ως προς την προφυλάκισή του ή μη.

Ειδήσεις σήμερα:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στις Βρυξέλλες σήμερα και αύριο ο πρωθυπουργός


To μετέωρο βήμα του Ράμα για τη συμφωνία της Ελληνοαλβανικής ΑΟΖ


Καλάθι του νοικοκυριού: Δείτε την πρώτη λίστα για το καλάθι του Άγιου Βασίλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης