Ούτε... σπίρτο δεν άφησαν οι αδίστακτοι διαρρήκτες που "χτύπησαν" για... πέμπτη φορά ένα σούπερ μάρκετ στην περιοχή Σαράντι Χωστίων του δήμου Θηβαίων, καθώς το "έγδυσαν" κυριολεκτικά αρπάζοντας ό,τι είχε και δεν είχε προς πώληση ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης!
Οι άγνωστοι δράστες εισέβαλαν στο εσωτερικό του καταστήματος παραβιάζοντας το παράθυρο της κεντρικής εισόδου και άδειασαν τα ράφια και τα ψυγεία, αρπάζοντας όλα τα εμπορεύματα, χωρίς να παραλείψουν να πάρουν και όσα χρήματα υπήρχαν στο συρτάρι της ταμειακής μηχανής! Η λεία τους ήταν τόσο πλούσια, που πρέπει να την φόρτωσαν σε φορτηγό για να τη μεταφέρουν.
Ωστόσο, κανείς δεν αντιλήφθηκε την κλοπή! Ο απελπισμένος ιδιοκτήτης του σούπερ μάρκετ κάλεσε για μια ακόμη φορά την Αστυνομία που ερευνά την υπόθεση, ωστόσο οι έρευνες για τις προηγούμενες κλοπές δεν έφεραν αποτέλεσμα παρ' όλο που, σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδας, οι διαρρήκτες είχαν καταγραφεί από τις κάμερες που διαθέτει η επιχείρηση.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία