Κορίτσια έκλεβαν καλλυντικά από σούπερ μάρκετ στην Καλαμάτα

Κορίτσια έκλεβαν καλλυντικά από σούπερ μάρκετ στην Καλαμάτα

Οι δύο Ελληνίδες, μια 19χρονη και μια ανήλικη, έκλεψαν διάφορα είδη τροφίμων και καλλυντικών από το κατάστημα, στο οποίο μπήκαν παριστάνοντας τις πελάτισσες

SOYPER
Τον καλλωπισμό τους αλλά και τα... μεζεδάκια είχαν στο μυαλό τους δυο νεαρά κορίτσια, αλλά δεν ήθελαν να ξοδέψουν χρήματα και έκλεβαν τα απαραίτητα προϊόντα από ένα σούπερ μάρκετ στην Καλαμάτα! Μετά την δεύτερη κλοπή, όμως, συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Οι δύο Ελληνίδες, μια 19χρονη και μια ανήλικη, έκλεψαν διάφορα είδη τροφίμων και καλλυντικών από το κατάστημα, στο οποίο μπήκαν παριστάνοντας τις πελάτισσες. Τα κλεμμένα είδη βρέθηκαν στην κατοχή τους και από την προανάκριση που διενήργησε η Ασφάλεια προέκυψε ότι το περασμένο Σάββατο οι δράστιδες είχαν κλέψει και άλλα παρόμοια προϊόντα από το ίδιο σούπερ μάρκετ. Οι δυο κοπέλες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας που τους άσκησε δίωξη για κλοπή, ενώ και η 42χρονη μητέρα της ανήλικης κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας της.

Έκλεψε μοτοσικλέτα με απίστευτο τρόπο

Μπόλικο θράσος είχε ένας άνδρας που είχε βάλει στο μάτι μια μοτοσικλέτα που ήταν παρκαρισμένη έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη της στο Αγρίνιο, καθώς μπήκε μέσα χωρίς να γίνει αντιληπτός, έκλεψε τα κλειδιά της, την έβαλε μπροστά και εξαφανίστηκε! Ωστόσο, λίγο αργότερα ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για κλοπή τροχοφόρου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Πούτιν ανακοίνωσε μερική επιστράτευση στη Ρωσία - «Δεν μπλοφάρω για τα πυρηνικά»

Τραγωδία στην Τρίπολη: Νεκρός 15χρονος μετά από βόλτα με ποδήλατο

Βροχές από το μεσημέρι στην Αττική, υποχωρεί η θερμοκρασία σε όλη τη χώρα - Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης