Κοζάνη: 14χρονοι «πιάστηκαν» με ναρκωτικά

Κοζάνη: 14χρονοι «πιάστηκαν» με ναρκωτικά

Οι γονείς τους κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου

peripoliko
Ακόμη και οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έμειναν άναυδοι με τα ευρήματα της σωματικής έρευνας που έκαναν το βράδυ της Παρασκευής σε δύο Ελληνόπουλα ηλικίας μόλις 14 χρόνων, τα οποία σταμάτησαν για έλεγχο στην Κοζάνη επειδή προσπάθησαν να απομακρυνθούν μόλις τους είδαν.

Τα δυο ανήλικα παιδιά είχαν στην κατοχή τους μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης κι έτσι συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω της μικρής ηλικίας τους. Η δικογραφία, που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης, περιλαμβάνει και τους γονείς τους που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.

Ο «Jack» βρήκε συσκευασίες με κάνναβη

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας πέρασαν χειροπέδες σε έναν Έλληνα, μετά την έρευνα που έκανε στο σπίτι του σε περιοχή της Αλεξανδρούπολης ο σκύλος ανιχνευτής «Jack», ο οποίο ξετρύπωσε εννέα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 159,8 γραμμαρίων και ένα μεταλλικό θρυμματιστή. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και ο κάτοχός τους παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι 4 άξονες της κυβέρνησης για συμφωνία με τις τράπεζες σε δάνεια, καταθέσεις και προμήθειες

Τατόι: Πώς θα αλλάξουν τα πρώην βασιλικά ανάκτορα - Ξεκινούν τα έργα, δείτε φωτογραφίες

Υψηλές πληρότητες για τα ξενοδοχεία το εορταστικό 15ήμερο - Ποιοι είναι οι «top» προορισμοί για Χριστούγεννα-Πρωτοχρονιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης