Κρήτη: Το συγκινητικό αντίο της μητέρας της Έμμας μετά την κηδεία - «Ξεκουράσου και μην ανησυχείς για τίποτα»

Κρήτη: Το συγκινητικό αντίο της μητέρας της Έμμας μετά την κηδεία - «Ξεκουράσου και μην ανησυχείς για τίποτα»

«Θα σ΄ αγαπώ όσο ζω και αναπνέω» αναφέρει η μητέρα της 21χρονης

emma
Συγκινεί η μητέρα της 21χρονη Εμμανουέλας, που έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου, στη Θεσσαλονίκη.

Λίγες ώρες μετά την κηδεία της άτυχης κόρης της, η οποία έγινε στον τόπο καταγωγής της στα Χανιά, η μητέρα της την αποχαιρετά με μία συγκινητική ανάρτησε που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Καλό ταξίδι Έμμα μου στου σύμπαντος την άκρη, να σε δροσίζει όπου βρεθείς του πόνου μου το δάκρυ…», έγραψε η μητέρα της 21χρονης, που με τον θάνατό της πρόσφερε ζωή σε συνανθρώπους της δωρίζοντας τα όργανά της.

«Καλή ανάπαυση στην ψυχούλα σου πανέμορφή μου... ξεκουράσου και μην ανησυχείς για τίποτα... Θα σ΄ αγαπώ όσο ζω και αναπνέω», αναφέρει, κλείνοντας την δημοσίευσή της με δύο ραγισμένες καρδιές.

«Καλό ταξίδι Έμμα μου στου σύμπαντος την άκρη , να σε δροσίζει όπου βρεθείς του πόνου μου το δάκρυ…» Καλή ανάπαυση στην...

Posted by Kelly Kambaki on Thursday, December 1, 2022
«Όλη η Ελλάδα σήμερα πενθεί! Δεν το χωράει ανθρώπινος νους! Κουράγιο σε αυτούς τους υπέροχους γονείς που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση», είναι ένα από τα δεκάδες σχόλια κάτω από την ανάρτηση της μητέρας.

Κλείσιμο
«Ο άγγελός σου έγινε και δικό μας παιδί... το πονεσαμε... και δε θα ξεχαστεί ποτέ.. εύχομαι να σου δίνει δύναμη από εκεί που είναι...», γράφει σε ένα άλλο σχόλιο.

Το τελευταίο αντίο

Η τελευταία πράξη του δράματος, για την 21χρονη Εμμανουέλα που έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε και στη συνέχεια την εγκατέλειψαν αιμόφυρτη στη μέση του δρόμου στη Θεσσαλονίκη, «γράφτηκε» σήμερα, με την κηδεία της που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι.

Με βαθιά θλίψη και οδύνη, συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την άτυχη κοπέλα, στα Χανιά, μη μπορώντας να πιστέψουν πως «χάθηκε» τόσο άδικα και μέσα σε λίγα λεπτά. Η κηδεία της Έμμας, όπως την φώναζαν οι δικοί της άνθρωποι, έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεράσιμου Νεοκούρου, ενώ η ταφή της άτυχης φοιτήτριας έγινε στο κοιμητήριο του Ι.Ν. Παναγίας.

Απαρηγόρητη ήταν η μητέρα της 21χρονης Έμμας κατά τη διάρκεια της κηδείας κρατώντας στην αγκαλιά της ένα μπουκέτο από άσπρα τριαντάφυλλα έκλαιγε απαρηγόρητη στο πλευρό του αδερφού της. Τραγική φιγούρα και ο πατέρας της 21χρονης που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι η κόρη του έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Το άσπρο φέρετρο έφτασε στην εκκλησία λίγο μετά τις 10 το πρωί ενώ ο κόσμος είχε κατακλύσει τον Ιερό Ναό για να της απευθύνει το τελευταίο αντίο. Συγγενείς και φίλοι της 21χρονης βρίσκονται ακόμα σε κατάσταση σοκ για τον άδικο χαμό της.

Ο θάνατος της άτυχης φοιτήτριας από τα Χανιά, που εγκαταλείφθηκε από τον ασυνείδητο οδηγό αιμόφυρτη στην άσφαλτο, έχει συγκλονίσει τους πάντες όχι μόνο για τον άδικο χαμό της αλλά και για την γενναιότητα και την μεγαλοψυχία που έδειξαν οι γονείς της και δώρισαν τα όργανα του παιδιού τους δίνοντας ζωή σε άλλους ανθρώπους.

Ειδήσεις σήμερα:

Κιβωτός του Κόσμου: Με εισαγγελική εντολή απαγορεύεται στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζει τις δομές

Μουντιάλ 2022: Μετά το παγκόσμιο κύπελλο το Κατάρ ονειρεύεται τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Γερμανός βουλευτής παράτησε σύντροφό του και τρία παιδιά για μία πρώην πορνοστάρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης