Καλαμάτα: Την κατασπάραξαν σκυλιά και δυο μήνες μετά έχει μείνει άνεργη και οι πληγές παραμένουν ανοιχτές

Καλαμάτα: Την κατασπάραξαν σκυλιά και δυο μήνες μετά έχει μείνει άνεργη και οι πληγές παραμένουν ανοιχτές

Φωτογραφίες από τα τραύματα της άτυχης γυναίκας στην Καλαμάτα - Τα σκυλιά κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στο εργοστάσιο

34xroni-kalamata-skyliiiiiii
Συγκλονίζει η 34χρονη μητέρα δύο παιδιών από την Καλαμάτα , Αγάπη Κωστέα η οποία δύο μήνες μετά την άγρια επίθεση που δέχτηκε από αγέλη σκύλων την ώρα που έμπαινε στο προαύλιο χώρο του εργοστασίου για να δουλέψει, δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει το σοκ την ώρα που τα σκυλιά ορμούσαν με μανία πάνω της και τη δάγκωναν σε όλο της το σώμα.

Οι πληγές της αργούν να επουλωθούν καθώς τα τραύματα στο σώμα της είναι σοβαρά , η ψυχολογία της είναι κακή ενώ τα σκυλιά συνεχίζουν να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα στο προαύλιο του εργοστασίου.

«Παίρνω δύναμη από τα παιδιά μου και τον άντρα μου. Οι πληγές μου θα πάρουν χρόνο για να επουλωθούν ενώ τα δάχτυλα των ποδιών μου, δεν τα αισθάνομαι , είναι μουδιασμένα. Είναι δύσκολη η κατάστασή μου , κλαίω συνέχεια και φοβάμαι πολύ. Τα σκυλιά από ότι μαθαίνω συνεχίζουν να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα και η κατάσταση εκεί είναι σαν να μην συνέβη ποτέ αυτό το περιστατικό μένα που κινδύνεψα να χασω τη ζωή μου. Πηγαίνω συνέχεια στους γιατρούς , προσπαθώ να ξεπεράσω το σοκ αλλά είναι πολύ δύσκολο. Δεν έχω ξαναπάει στη δουλειά , είμαι άνεργη και δεν έχω το κουράγιο να ξαναπεράσω εκείνη την πόρτα του εργοστασίου» λέει στο protothema.gr η Αγάπη Κωστέα.

«Με κατασπάραξαν , φοβήθηκα για τη ζωή μου»

Τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε όταν δέχθηκε επίθεση από αγέλη σκυλιών στην Καλαμάτα είχε περιγράψει στο protothema.gr 34χρονη μητέρα δύο παιδιών, Αγάπη Κωστέα.

«Με κατασπάραξαν κυριολεκτικά. Έχω ράμματα στο σώμα μου, πληγές και αφόρητους πόνους. Δεν μπορώ να συνέλθω από το σοκ που έχω υποστεί, κλαίω και προσπαθώ να βρω την δύναμη να γυρίσω σπίτι μου, στα παιδάκια μου. Θέλω να τα αγκαλιάσω και δεν μπορώ, πονάω, έχω πληγές παντού. Δεν θέλω να με δουν σε αυτή την κατάσταση και τα στεναχωρήσω, θέλω να τις κρύψω τις πληγές μου» έλεγε στο protothema.gr κλαίγοντας η Αγάπη Κωστέα και συνεχίζει:

«Ούρλιαζα από τους πόνους την ώρα που με δάγκωναν. Δεν ήταν κανείς εκεί για να με ακούσει και να με βοηθήσει αμέσως. Όταν πάρκαρα το αμάξι μου και μπήκα μέσα στο προαύλιο του εργοστασίου έτρεξαν κατά πάνω μου αδέσποτα σκυλιά κι άρχισαν να με τραβάνε και να με δαγκώνουν. Με τραβούσαν από τα παππούτσια, τις κάλτσες, τα ρούχα, ούρλιαζα και γάβγιζαν αλλά δεν μπορούσε να με ακούσει κανείς. Φοβήθηκα για τη ζωή μου, είχα κουλουριαστεί και αυτά με κατασπάραζαν. Ώσπου κάποια στιγμή δύο κοπέλες από το εργοστάσιο με είδαν και έτρεξαν να βοηθήσουν. Αυτές με πήγαν στο νοσοκομείο με το αμάξι. Ήμουν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση κι όταν ήρθε ο άντρας μου στο νοσοκομείο και ειδε τις πληγές μου,σοκαρίστηκε κι αυτός».

Κλείσιμο
«Δεν περίμενα να μου συμβεί αυτό το κακό. Ήταν η τρίτη μέρα στη νέα μου εργασία, τα σκυλιά αυτά είναι αδέσποτα και κυκλοφορούν μέσα στο εργοστάσιο , είναι επιθετικά αλλά κανείς δεν μιλάει . Φοβήθηκα πάρα πολύ για τη ζωή μου, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι γλίτωσα. Παρακαλάω το Θεό να γυρίσω σπίτι, κοντά στα παιδιά μου» καταλήγει στο protothema.gr η 34χρονη μητέρα.



ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ 34ΧΡΟΝΗΣ

IMG_9270
IMG_9268
IMG_9269
IMG_9267
IMG_9264
IMG_9266

Ειδήσεις σήμερα:

Πετρελαιοφόρο ισραηλινών συμφερόντων χτυπήθηκε από drone με εκρηκτικά ανοιχτά του Ομάν

Μπάιντεν σε ΝΑΤΟ και G7: Πύραυλος της ουκρανικής αεράμυνας έπληξε την Πολωνία

Δίκη για την τραγωδία στο Μάτι: «Πού ήσασταν εκείνη την ημέρα», φώναξαν συγγενείς θυμάτων σε χειριστές ελικοπτέρων

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης