Συμπλοκή σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο Συκούριο Λάρισας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα όλα ξεκίνησαν όταν δύο άτομα που διασκέδαζαν σε κατάστημα της περιοχής, βγήκαν στον χώρο στάθμευσης για να πάρουν τα οχήματά τους.
Εκεί ήδη βρίσκονταν σε άλλο σταθμευμένο όχημα πέντε άτομα, τα οποία – για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους – επιτέθηκαν στους δύο. Από τη συμπλοκή ένας 29χρονος τραυματίστηκε με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα και ένας 26χρονος φέρει τραύματα στο πρόσωπο.
Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ίδια μέσα στο νοσοκομείο και νοσηλεύονται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.