Επίθεση με χημικό στην Πολεοδομία Παλλήνης: Ο δράστης είχε εισβάλει με καραμπίνα σε εφορία το 2012

Επίθεση με χημικό στην Πολεοδομία Παλλήνης: Ο δράστης είχε εισβάλει με καραμπίνα σε εφορία το 2012

Ο εισβολέας απειλούσε του υπαλλήλους με αφορμή ένα χρέος που είχε προς την εφορία, ύψους 36.000 ευρώ, και για το οποίο του είχε γίνει κατάσχεση σε ένα ακίνητο

Pallini
Γνωστός στις Αρχές και με ιστορικό επιδρομών σε δημόσιες υπηρεσίες φαίνεται πως είναι ο 80χρονος ο οποίος επιτέθηκε με χημική ουσία στους υπαλλήλους της Πολεοδομίας Παλλήνης το πρωί της Τρίτης.

Τον Μάρτιο του 2012, ο 70χρονος τότε δράστης είχε μπουκάρει με μια καραμπίνα στο κτίριο που στεγάζεται η ΔΟΥ Αγίας Παρασκευής και είχε πυροβολήσει τέσσερις φορές στον αέρα.

Ο εισβολέας απειλούσε του υπαλλήλους με αφορμή ένα χρέος που είχε προς την εφορία, ύψους 36.000 ευρώ, και για το οποίο του είχε γίνει κατάσχεση σε ένα ακίνητο.

Κατά την έφοδό του στην Εφορία φορούσε, μάλιστα, στολή παραλλαγής ενώ κρατούσε και μια ελληνική σημαία. Ο δράστης είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και είχε οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Ο ηλικιωμένος είχε αφεθεί ελεύθερος και δεν είχε απασχολήσει ξανά τις αρχές. Μέχρι το πρωί της Τρίτης, όταν για μια καταπάτηση εισέβαλε στη Πολεοδομία της Παλλήνης και άρχισε να ρίχνει στον αέρα νέφτι με πλαστική μπογιά.

Από τα χημικά που έριξε ο 80χρονος τραυματίστηκαν τέσσερις υπάλληλοι, προκλήθηκαν υλικές ζημιές στους τοίχους του κτιρίου ενώ καταστράφηκαν και έγγραφα από το αρχείο της υπηρεσίας.

Κλείσιμο
Ενας εκ των τραυματιών χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί επί τέσσερις ώρες έδωσαν μάχη προκειμένου να απομακρύνουν την καυστική ουσία από τα μάτια του.

Σε βάρος του δράστη έχει σχηματιστεί δικογραφία ενώ ο 80χρονος διέφυγε της σύλληψης καθώς αναζητούνταν χωρίς αποτέλεσμα με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Ειδήσεις σήμερα:

Το φιλί Μακρόν - Τρας στην Πράγα και ο... εκνευρισμός Ερντογάν με την Ελλάδα

Άγνωστος στη Ρόδο απειλούσε μέσω Instagram ότι θα σκότωνε 15χρονη αν δεν του έστελνε γυμνές φωτογραφίες

Νέα δημοσκόπηση «χαστούκι» για Ερντογάν και Μπαχτσελί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης