Θρίλερ στην Ηλεία: Είπε ότι πήρε δηλητήριο και εξαφανίστηκε
Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του
Ολονύχτιο θρίλερ στην Ηλεία και ειδικότερα στην περιοχή Κάτω Σαμικού του Δήμου Κρεστένων με 57χρονο που ισχυρίστηκε σε συγγενή του ότι πήρε κάποιο δηλητηριώδες φάρμακο με σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του και στην συνέχεια εξαφανίσθηκε.
Στην περιοχή σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό του, ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν Πυροσβεστική Αστυνομία και το ΕΚΑΒ ενώ πολλοί κάτοικοι του χωριού με φακούς προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν σε διάφορες αγροτικές τοποθεσίες. Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ο 57χρονος δεν είχε εντοπισθεί και αναζητείται χωρίς κανείς να γνωρίζει αν είναι ακόμη ζωντανός.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.