Κίμωλος: Ανεξήγητος πνιγμός σκύλου - Έκανε βόλτα με τον ιδιοκτήτη του

Κίμωλος: Ανεξήγητος πνιγμός σκύλου - Έκανε βόλτα με τον ιδιοκτήτη του

Καταγγελία για κακοποίηση έκανε άνδρας που τους είδε μαζί - Σοκάρει η πειργραφή του  στο protothema.gr

σκυλος-κιμωλος-829
Μια παράξενη καταγγελία κακοποίησης ενός μικρόσωμου σκύλου, που βρέθηκε να χαροπαλεύει στο λιμάνι της Κιμώλου ερευνά από το πρωί το λιμεναρχείο του νησιού.

Όπως αναφέρει ο καταγγέλλων στο protothema.gr, το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, όταν ο σκύλος μαζί με τον ιδιοκτήτη του έκαναν βόλτα στην προβλήτα του λιμανιού: «Βρισκόμουν στο λιμάνι της Κιμώλου όταν παρατήρησα έναν άνδρα να περπατά στην προβλήτα μαζί με τον σκύλο του. Το ζώο του έκανε χαρές και χοροπηδούσε γύρω του. Αυτό μου έκανε εντύπωση και το παρατηρούσα μέχρι που χάθηκαν από το βλέμμα μου».

σκυλος22
σκυλος33


Στη συνέχεια  προσθέτει ότι «η  προβλήτα είναι μικρή και κυκλική. Όταν επέστρεψε ο τύπος λίγα λεπτά αργότερα είδα πως ο σκύλος δεν ήταν πλέον μαζί του και άρχισα να υποψιάζομαι πως κάτι είχε συμβεί. Μέχρι να καταλάβω τι, τον βλέπω ξανά να επιστρέφει με το μηχανάκι του και να πηγαίνει πέρα δώθε στο λιμάνι. Τότε φεύγω από το σημείο που καθόμουν και κάνω μια βόλτα στην προβλήτα. Εκεί βλέπω μέσα στο νερό σχεδόν νεκρό το σκυλί. Προσπαθώ να το βγάλω έξω. Τραυματίζομαι σε χέρια και πόδια, αλλά τα καταφέρνω. Κοιτάω του σκυλί, είχε αδύναμη αναπνοή, του έκανα για λίγο καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, αλλά ήταν αργά. Το σκυλί έβγαζε αίμα και αφρούς από το στόμα».

Ο νεαρός άνδρας χωρίς να χάσει χρόνο, αν και περίμενε το πλοίο για την επιστροφή του στην Αθήνα, κάλεσε αμέσως το Λιμεναρχείο το οποίο έφτασε στο σημείο μέσα σε ελάχιστα λεπτά: «Κάλεσα αμέσως το λιμενικό, όπου σε μια περιγραφή που έδωσα του άνδρα τον αναγνώρισαν και μου είπαν πως πρόκειται για έναν Γάλλο που μένει μόνιμα στο νησί. Αυτός ήταν εκεί και αμέσως του έκανα καταγγελία. Πήγαμε όλοι μαζί στο λιμεναρχείο για καταθέσεις. Αρχικά, ο Γάλλος προσπάθησε να δικαιολογηθεί ότι και καλά είχε βγει να ψάξει τον σκύλο του, αλλά δεν έγινε ιδιαίτερα πιστευτός. Ακόμα κι αν ο σκύλος είχε πέσει στο νερό θα μπορούσε έστω και για λίγο να κολυμπήσει και να βγει. Το σκυλί με άλλον τρόπο κατέληξε στην θάλασσα, εύχομαι να βρεθεί η αλήθεια και να πληρώσει. Είναι ντροπή να δείχνουμε τόσο μίσος στα ζώα».

Ειδήσεις σήμερα:

«Θρίλερ» με την αποτέφρωση της σορού της Μάρθας Καραγιάννη

Ένοπλος προσπάθησε να μπει στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.

Διαγνώστηκα με καρκίνο στο στήθος, εξομολογείται ο βουλευτής Καράογλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης