Ένταση δημιουργήθηκε έξω από το κτήριο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας.
Περίπου στη 13:00 σήμερα ένας 40χρονος άνδρας επιχείρησε να περάσει την είσοδο του κτηρίου, ωστόσο τον σταμάτησαν οι φρουροί που βρίσκονταν εκεί.
Ό ίδιος δεν μπορούσε να καμία περίπτωση να δικαιολογήσει την παρουσία του εκεί, αλλά επέμενε να προσπαθεί να περάσει. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr έδειχνε να βρίσκεται σε έναν δικό του κόσμο και να μιλά ακατάληπτα.
Οι φρουροί του ζήτησαν να αποχωρήσει από το σημείο, εκείνος δεν το έκανε και εν τέλει τον προσήγαγαν.
Ο άνδρας οδηγήθηκε έπειτα στο αστυνομικό τμήμα του Κολωνού και κατά την έρευνα που του έγινε εκεί βρέθηκε πάνω του ένα όπλο το οποίο κατείχε νόμιμα. Στη συνέχεια οι Αρχές τον μετέφεραν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών ώστε να εξακριβωθεί αν η άδεια που έχει είναι νόμιμη ή πλαστή.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.