Προσλήψεις στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών: Δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 3E/2021

Προσλήψεις στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών: Δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 3E/2021

Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 3E/2021 για πλήρωση μόνιμων θέσεων εργασίας στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

proslipseis-ethnikoasteroskopeio
Εκδόθηκαν σήμερα τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 3E/2021 (ΦΕΚ.23/29.4.2021, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση μιας θέσης Ειδικού Επιστημονικού - Τεχνικού Προσωπικού, στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών (Ε.Α.Α.) Διεύθυνση Υποστήριξης Ερευνών, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στο γνωστικό αντικείμενο «Πληροφορικής» (Κωδικός Θέσης: 10002).

Για τυπικούς λόγους, οι πίνακες προσληπτέου, αναπληρωματικών, δεκτών υποψηφίων κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη, κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων), καθώς και ο πίνακας αποκλειομένων της αξιολόγησης έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.

Για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, οι υποψήφιοι στους πίνακες δεκτών υποψηφίων κατά το στάδιο της προεπιλογής και μη κληθέντων σε συνέντευξη, κληθέντων σε συνέντευξη και μη προσελθόντων (αποκλειομένων), καθώς και στον πίνακα αποκλειομένων της αξιολόγησης για τυπικούς λόγους εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Οι ενστάσεις

Οι ενδιαφερόμενοι/ες που επιθυμούν να υποβάλουν ένσταση, μπορούν να το πραγματοποιήσουν από αύριο Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 8 το πρωί, μέχρι και την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 2 το απόγευμα μόνο μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας. Η διαδρομή που μπορούν να πραγματοποιήσουν είναι η εξής: Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες →ΕΝΣΤΑΣΗ.


Αφού ολοκληρωθούν οι ενστάσεις  και η εκδίκαση τους, θα ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα. Τονίζεται πως οι μόνο για λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και όχι για την «επί της ουσίας» κρίση της οικείας επιτροπής αξιολόγησης, επιτρέπονται οι ενστάσεις.

Για τη διευκόλυνση των υποψηφίων περιλαμβάνονται τα εξής:

Οδηγός εύρεσης (Α.Μ.) υποψηφίου.

Εγχειρίδιο υποβολής ηλεκτρονικών ενστάσεων με αναλυτικές οδηγίες χρήσης.

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών ενστάσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ. ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 - Επιλογή 4), τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες 8:00 μέχρι 14:00.

Ειδήσεις σήμερα:

Αναδίπλωση Καραμανλή: «Καμία αιχμή κατά της κυβέρνησης, είπε αυτονόητα πράγματα» λένε συνεργάτες του

Πού κυμαίνονται οι τιμές των ενοικίων για τη φοιτητική κατοικία - Δείτε πίνακες

Μαξίμου και περιβάλλον Καραμανλή ρίχνουν τους τόνους και δηλώνουν ότι… συμφωνούν για τις θεσμικές αλλαγές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης