Μύκονος: Συνελήφθησαν δύο Ιταλοί που έκλεβαν τουρίστες στα beach bar

Μύκονος: Συνελήφθησαν δύο Ιταλοί που έκλεβαν τουρίστες στα beach bar

Πώς έπεσαν στα δίχτυα της ΕΛ.ΑΣ - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του protothema.gr

italoi453634
Δύο Ιταλοί το τελευταίο διάστημα είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος στα beach bar της Μυκόνου. «Κλείδωναν» στόχους και χτυπούσαν με ταχυδακτυλουργικές κινήσεις αποσπώντας από ανυποψίαστους τουρίστες σεβαστά χρηματικά ποσά, διαβατήρια, πολύτιμα αντικείμενα και αξεσουάρ.

Το τελευταίο τους χτύπημα σημειώθηκε την Κυριακή με θύμα έναν ιδιοκτήτη κρεοπωλείου από τη Θεσσαλονίκη που βρίσκεται για διακοπές στη Μύκονο. Ο άνδρας επισκέφθηκε το γνωστό beach bar Tropicana για να διασκεδάσει μαζί με την παρέα του. Ωστόσο άθελα του μπήκε στο στόχαστρο δυο Ιταλών που έχουν «ρημάξει» τα παραλιακά μαγαζιά.

Συγκεκριμένα ο κρεοπώλης βρέθηκε στις 12 το μεσημέρι στο Tropicana για να κάνει το μπάνιο του και γύρω στις 15:00 το μεσημέρι άφησε την ξαπλώστρα του για να γευματίσει στο εστιατόριο. Σημειώνεται πως στην ξαπλωστρα άφησε και τον σάκο του στον οποίο υπήρχαν 8.000 € μαζί με το διαβατήριο του.

Έκαναν τσακωτούς τους Ιταλούς ποντικούς που «ψείρισαν» τον σάκο επιχειρηματία μέσα στο Tropicana

Οι δύο Ιταλοί δεν έχασαν χρόνο άρπαξαν την τσάντα, πήγαν στο πάρκινγκ, ανέβηκαν στο μηχανάκι τους και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Το θύμα κατήγγειλε αμέσως την κλοπή της τσάντας στους security του παραλιακού μαγαζιού οι οποίοι μπήκαν στους υπολογιστές του κλειστού κυκλώματος και μέσα από από το βιντεοσκοπημένο υλικό των καμερών κατάφεραν να εντοπίσουν τους δύο κλέφτες καθώς ο ένας από τους δύο είχε στην πλάτη του την τσάντα του κρεοπώλη. Στη συνέχεια οι security της εταιρείας Pentagon απέστειλαν το υλικό στην αστυνομία. Το αποτέλεσμα ήταν να ταυτοποιηθούν οι δύο αναβάτες, να εντοπιστεί ο τόπος διαμονής τους και να ακολουθήσει η σύλληψή τους μετά από οργανωμένη επιχείρηση

Κλείσιμο
Έγιναν αντιληπτοι διότι ο ένας από τους δύο φορούσε την τσάντα του κρεωπολη στην πλάτη του. Στη συνέχεια οι σεκιούριτι του beach bar έστειλαν το βιντεοσκοπημένο υλικό στην αστυνομία και έτσι κατάφεραν να ταυτοποιήσουν από τις πινακίδες του scooter τους δύο αναβάτες. βρήκαν που μένουν και τους συνέλαβαν μετά από οργανωμένη επιχείρηση.

Δείτε φωτογραφίες:
italoi__1_
italoi__2_
italoi__3_
italoi__4_
italoi__5_


Ειδήσεις σήμερα:

Τελειώνει ο φόρος επιτηδεύματος, αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στα €751 από 1ης Ιανουαρίου

Μπόρις Τζόνσον: Συνεχίζει τις διακοπές του στην Ελλάδα- Δείτε φωτογραφίες από παραλία στην Εύβοια


«Συγγνώμη» στην Ινδιάνα που έστειλε ο Μπράντο στα Όσκαρ ζητά μετά από... 50 χρόνια η Ακαδημία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης