Οριοθετήθηκε η φωτιά στην Αργολίδα - Κοντά σε σπίτια έφτασαν οι φλόγες, εκκενώθηκε ξενοδοχείο
Έσπευσε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής - Επιχειρούν και 14 Νορβηγοί πυροσβέστες - Δείτε φωτογραφίες
UPD:
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις πυρόσβεσης κινητοποιήθηκαν στην περιοχή Πυργιώτικα, του Δήμου Ναυπλιέων, στην Αργολίδα, προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο φωτιά που καίει αγροτοδασική έκταση.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά είναι πλέον οριοθετημένη.
Η πυρκαγιά έκαιγε κοντά σε κατοικημένες περιοχές, αλλά και πολύ κοντά στο ξενοδοχείο Περιβόλι Country Hotel & Retreat, το οποίο και εκκενώθηκε προληπτικά.
Στο σημείο επιχειρούν 57 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, στις οποίες συμμετέχουν και 14 Νορβηγοί πυροσβέστες, καθώς και 12 οχήματα. Επίσης, από αέρος πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού τέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.
Οι άνεμοι είναι χαμηλής έντασης.
Μια δεύτερη, μικρή σε έκταση, πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 16:00 κοντά στα Λευκάκια, σε αγροτική έκταση, καίγοντας ξερά χόρτα. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής ενώ στην κατάσβεση συνέδραμε ένα ελικόπτερο και η πολιτική προστασία του Δήμου Ναυπλιέων.
Δείτε φωτογραφίες:
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.