Διονύσης Σιμόπουλος: Είχε ζητήσει να αλλάξει η φωτογραφία στο προφίλ του - «That's all folks!»

Διονύσης Σιμόπουλος: Είχε ζητήσει να αλλάξει η φωτογραφία στο προφίλ του - «That's all folks!»

«Κράτησε το χιούμορ του μέχρι τέλους και "έφυγε" με χαμόγελο στα χείλη» γράφει το παιδί του αστροφυσικού στο προφίλ του στο Facebook

dionysis-simopoylos-m
Βαριά είναι η θλίψη στην επιστημονική - και όχι μόνο - κοινότητα της χώρας μετά τον θάνατο του Διονύση Σιμόπουλου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών.

Ο αστροφυσικός και επίτιμος διευθυντής του Ευγενιδείου Πλανηταρίου έφυγε «ήσυχα, περιτριγυρισμένος από την οικογένειά του» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Ευγενίδου.

Όπως είναι γνωστό, ο Διονύσης Σιμόπουλος έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Μέχρι το τέλος της ζωής του, ωστόσο, κατάφερε να διατηρήσει το κουράγιο και το χιούμορ του.

Μάλιστα, είχε ζητήσει πριν το τέλος από το παιδί του να αλλάξει την cover photo στο προφίλ του στο Facebook, στέλνοντας ένα ιδιαίτερο αντίο στους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο μπαμπάς μας πριν 2 ημέρες μου ζήτησε να αλλάξω αυτό το cover photo. Κράτησε το χιούμορ του μέχρι τέλους. "Έφυγε" με χαμόγελο στα χείλη.

Posted by Dionysios Simopoulos on Monday, August 8, 2022


«That’s all folks» αναφέρει η καινούργια φωτογραφία που ανέβασε συμφωνα με την επιθυμία του ίδιου του Διονύση Σιμόπουλου το παιδί του, μια πασίγνωστη φράση που παραπέμπει φυσικά στους τίτλους τέλους των Looney Tunes, και σημαίνει  «Αυτό ήταν, παιδιά».


«Ο μπαμπάς μας πριν 2 ημέρες μου ζήτησε να αλλάξω αυτό το cover photo. Κράτησε το χιούμορ του μέχρι τέλους. "Έφυγε" με χαμόγελο στα χείλη» γράφει η λεζάντα της νέας φωτογραφίας.


Η νεκρώσιμη ακολουθία του Διονύση Σιμόπουλου θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης, Παπάγου στις 11 π.μ. την Τρίτη 09/08/2022. Η οικογένεια παρακαλεί όποιος επιθυμεί αντί στεφάνων να κάνει μια δωρεά στο ίδρυμα "Φλόγα" - Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.



Όλες οι ειδήσεις

Κυνήγησαν την αρκούδα και άρχισαν να της... μουγκρίζουν για να σώσουν τον σκύλο τους - Δείτε βίντεο

O Ισραηλινός μεγιστάνας Εγιάλ Όφερ με το γιοτ των 200 εκατ. ευρώ στην Ιθάκη

Άγριο ξύλο σε κανάλι στην Τουρκία - Βουλευτής και ο σωματοφύλακάς του έδειραν δημοσιογράφο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης