Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα!

240722-SYNOLO-XRWMA
Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα

2. Το σπουδαίο μυθιστόρημα του Jeffrey Archer «Τα Χρονικά των Κλίφτον - Βιβλίο 1: Μόνο ο χρόνος θα δείξει»

Στο πρώτο μέρος ενός καθηλωτικού, πολυδαίδαλου και συναρπαστικού έπους, οι ήρωες της ιστορίας εμφανίζονται στο προσκήνιο, ενώ στο φόντο πλησιάζει ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος. Μέσα στην καταστροφή και τον όλεθρο, κάποιοι παίζουν σκληρό πόκερ με τη μοίρα τους.
Aυτή την Κυριακή το μυθιστόρημα  του Jeffrey Archer  «Μόνο ο χρόνος θα δείξει» είναι στο ΘΕΜΑ

VIVLIO_240722_3D

Κλείσιμο
Οι βιβλιοκριτικοί κορυφαίων εφημερίδων όπως οι Times της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες, η Washington Post κ.α. έχουν υποκλιθεί επανειλημμένως στο μεγαλειώδες συγγραφικό χάρισμα του Jeffrey Archer.

Τον έχουν χαρακτηρίσει «ιδιοφυΐα», «αφηγητή της κλάσης του Αλέξανδρου Δουμά» κ.λπ. Κάποιοι ειδικοί, μάλιστα, έγραψαν ότι «πιθανότατα είναι ο μεγαλύτερος αφηγητής του καιρού μας». Και ο Jeffrey Archer απλώς συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει, δηλαδή να γράφει το ένα μπεστ-σέλερ μετά από το άλλο. Ωστόσο, σε ό,τι αφορά στα περίφημα «Χρονικά των Κλίφτον», ο Archer επιχειρεί να υψώσει ένα λογοτεχνικό μεγαθήριο, ένα οικοδόμημα φτιαγμένο από λέξεις, το οποίο εξ αρχής προοριζόταν να γίνει κλασικό, κερδίζοντας μία θέση δίπλα στις θρυλικές saga, δηλαδή στις συναρπαστικές, ηρωικές διηγήσεις.
VIVLIO_240722_IN

Στο πρώτο βιβλίο των «Χρονικών», το εκπληκτικό «Μόνο ο χρόνος θα δείξει», ο Jeffrey Archer εισάγει τον αναγνώστη στον κόσμο του πρωταγωνιστή. Ονομάζεται Χάρι Κλίφτον και στα 1919 δεν είναι παρά ένα ορφανό παιδί που μεγαλώνει μέσα στη φτώχεια, στο Μπρίστολ της Βρετανίας. Όλα δείχνουν ότι το πεπρωμένο του είναι να πνιγεί μέσα στη μιζέρια -υπάρχει όμως ένα μυστικό, που αφορά στην πραγματική καταγωγή του. Το οποίο, μόλις αποκαλυφθεί, θα προκαλέσει μια ανατροπή τόσο μεγάλη, βαθιά και σημαντική στη ζωή του Χάρι Κλίφτον, όσο εκείνη που επέφερε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.

3. Το Οlive Αυγούστου με 80 συνταγές από το μποστάνι!

Αυτή την Κυριακή στο Οlive Αυγούστου που κυκλοφορεί, έχουμε ετοιμάσει για εσάς το πιο νόστιμο “Πράσινο Τεύχος”!

Ο θρίαμβος του μποστανιού στις καλοκαιρινές μας μαγειρικές, με συνταγές αφιερωμένες σε κολοκύθια και πιπεριές, μπάμιες και μελιτζάνες, ντομάτες, βλίτα και αλμύρες!

Απολαμβάνουμε 80 συνταγές, αλμυρές και γλυκές, μαγειρεύουμε νόστιμα, εύκολα και χορταστικά πιάτα για το καλοκαίρι μόνο στο ΘΕΜΑ!
Αυτή την Κυριακή στο Οlive που κυκλοφορεί, έχουμε ετοιμάσει το πιο νόστιμο “Πράσινο Τεύχος”!

Το Πράσινο Τεύχος!
Ετοιμάσαμε για εσάς προτάσεις για τα όλα τα γεύματα της ημέρας, με εποχικά λαχανικά, δροσερές σαλάτες, υπέροχα λαδερά και γλυκά πεντανόστιμα που γίνονται σε χρόνο dt. Μαζί, οι πιο νόστιμες διευθύνσεις για κάθε γούστο!

OLIVE-COVER-166


Διαβάστε στο Olive Αυγούστου που κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:

Μελιτζάνας εγκώμιο
Είναι σκέτη γλύκα αυτή την εποχή, γι’ αυτό ο Γκίκας Ξενάκης την κάνει μελιτζανοσαλάτα, παπουτσάκια, ένα εξαιρετικό ντιπ, ρολάκια στον φούρνο αλλά και τηγανητά γκαβόψαρα, ένα μεζέ πρώτης τάξεως για ούζο και τσίπουρο.

OLIVE-3D-2


Τα φασολάκια σε πρώτο ρόλο
Αμπελοφάσουλα, τσαουλιά και φασόλια χάντρες, η επιτομή της εποχής, μεταμορφώνονται σε σαλάτες και σε νοστιμότατα λαδερά πιάτα, σε συνταγές του Σωτήρη Ευαγγέλου. Δοκιμάζουμε:

Χάντρες λαδερές στον νταβά, Σαλάτα µε αµπελοφάσουλα & dressing καρυδοσκορδαλιάς, Σαλάτα νισουάζ µε φρέσκο τόνο, Αµπελοφάσουλα σαλάτα µε ντοµάτα & φέτα, Φασολάκια λαδερά µε πατάτες & κολοκυθάκια

OLIVE-3D-7


Ανέβηκα στην πιπεριά
Πράσινες ή κόκκινες, μακρόστενες ή καμπάνες, όλες οι πιπεριές είναι στα καλύτερά τους αυτή την εποχή και μας δίνουν πιάτα ορεκτικά και κυρίως, άφταστης νοστιμιάς. Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος μας δείχνει τον τρόπο…

Cheesecake µε πιπεριές Φλωρίνης, Πιπεριές κοκκινιστές µε φρέσκο κρεµµυδάκι & µπούκοβο, Πιπεριές κέρατο τεµπούρα, γεµιστές µε κιµά, Πιπεριές Φλωρίνης γεµιστές µε γαρίδες & θαλασσινά, Πιπερόπιτα µε φέτα & γραβιέρα, Γεµιστές πιπεριές µε ρύζι, κουκουνάρι, σταφίδα & λιαστή ντοµάτα

OLIVE-3D-4


Το παρεξηγημένο κολοκύθι
Το τραγανό κολοκυθάκι του καλοκαιριού γίνεται μεταμοντέρνο pancake, δροσερή σούπα για την όρεξη, τουρσί σε βαζάκι ή κόβεται σε ταλιατέλες σαν ζυμαρικό. Όπως κι αν μαγειρευτεί, είναι πεντανόστιμο. Ο Γρηγόρης Χέλμης μας δίνει τις συνταγές του!

OLIVE-3D-6


Οι μπάμιες με τα πολλά πρόσωπα
Ξιδάτες, λαδερές στον φούρνο, πλάι σε λουκάνικα ή ψάρι, ακόμα και δίπλα σε βλίτα και ελληνικά τυριά, οι μπάμιες έχουν τη θέση τους στην καλοκαιρινή κουζίνα μας. Ο Φάνης Μαϊκαντής μπαίνει στην κουζίνα και μας ετοιμάζει:

Μπάµιες µε κολιό πλακί, Μπάµιες µε βλίτα, λιαστή ντοµάτα & κρέµα φέτας, Μπάµιες µε γαρίδες, εσπεριδοειδή & µάραθο, Μπάµιες µε ξιδάτο λουκάνικο, πορτοκάλι & γραβιέρα, Μπάµιες ψητές σκορδάτες µε κάρυ & δυόσµο

OLIVE-3D-8


Τα υποτιμημένα
Η Εύα Μονοχάρη μάς ετοιμάζει καθημερινές και υπέροχα νόστιμες συνταγές με τα πράσινα της εποχής που αφθονούν αλλά συχνά παραβλέπουμε, όπως η γλιστρίδα, η αλμύρα, το αγγούρι και τα βλίτα.

Μας μαγειρεύει από Αχνιστή γλιστρίδα µε καραµελωµένα ντοµατίνια & φέτα, Αλµύρα µε κρύα σάλτσα ντοµάτας & σκορδάτες γαρίδες μέχρι «Γκασπάτσο» µε αγγούρι & µυρωδικά, Τζατζίκι µε ψητό σκόρδο & κολοκυθάκια φούρνου, Βλίτα µε ντοµάτα & αυγά, Καλοκαιρινή σαλάτα µε γλιστρίδα & σάλτσα τονάτο και Βλιτόπιτα.

OLIVE-3D-3


Η κόκκινη
Η ώριµη, ζουµερή ντοµάτα ψήνεται στον φούρνο ή γίνεται εξαιρετικός μεζές για τις καλοκαιρινές συναθροίσεις, σε συνταγές Δ. Δημήτρουλα, Ε. Μονοχάρη, Ντ. Νικολάου, Γρ. Χέλμη.

Ντοµάτες «ακορντεόν» µε δάφνη & µοτσαρέλα, Αυγά µπουγιουρντί, Σκορδόψωµο µε φουρνιστές ντοµάτες, πικάντικη ρόκα & Μετσοβόνε, Φουρνιστές ντοµάτες µε πετιµέζι, για µεζέ, Ρολάκια ντοµάτας µε φέτα, κουκουνάρι & βασιλικό, Φέτα ψητή µε ντοµάτα & ρίγανη

OLIVE-3D-10


BBQ για δύο
Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος μας δίνει τις πιο εύκολες και νόστιμες συνταγές του για γαρίδες, κεμπάπ και ροδάκινα στη σχάρα.

OLIVE-3D-9


Μια pasta για το καλοκαίρι
Με pesto, με ντομάτα ή με ψάρι και θαλασσινά, αυτά τα πιάτα θα ενθουσιάσουν τους απανταχού μακαρονάδες. Ο Γιώργος Δημητρακόπουλος και ο Σωτήρης Ευαγγέλου μάς δίνουν τις συνταγές.

Ροφός γιουβέτσι, Σπαγγέτι µε χταπόδι, κουκουνάρι & σταφίδες, Σπαγγέτι αµατριτσιάνα µε ντοµάτα & κάππαρη, Σπαγγέτι µε σάλτσα από ψητές ντοµάτες, Παπαρδέλες µε pesto σπανάκι

OLIVE-3D-5


Με τη δροσιά του ροδάκινου
Ετοιμάζουμε επιδόρπια που έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: φτιάχνονται όλα µε δροσερά ροδάκινα, το αρωµατικό και τραγανό φρούτο του καλοκαιριού!

Τάρτα ροδάκινο µε αµύγδαλα & µασκαρπόνε, Γρανίτα ροδάκινο - καρύδα µε πιπέρι καγιέν, Τάρτα τατέν µε παγωτό τσάι, Σεµιφρέντο ροδάκινο µε γιαούρτι & παστέλι, Τάρτα ροδάκινο - καρύδα - λάιµ

OLIVE-3D-1



Ακόμα!
-Ιδέες και προϊόντα για το σπίτι
-Συνέντευξη με τον Αντώνη Παπάζογλου στην Τήνο, ιδιοκτήτη του εστιατορίου Dough & Shaker
-Έλληνες παραγωγοί που ξεχωρίσαμε αυτόν τον μήνα!
-Τα κρασιά του μήνα
-Δροσερά κοκτέιλ
-Cold brew καφές
-Ρεπορτάζ Κυκλάδες, οι πιο νόστιμες διευθύνσεις



Αυτή την Κυριακή μόνο με το ΘΕΜΑ!
Μην το χάσετε!

4. To GALA, το κορυφαίο διεθνές lifestyle περιοδικό

και με την έκδοση των 2,00€

Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :
240722-GALA_COVER
Αριάνα Ροκφέλερ
ROKFELER

Ο Χρυσός Κύκνος της μόδας
Η jet setter και μοντέλο φωτογραφίζεται για το «Gala» με φόντο την Ακρόπολη

Daphne Lawrence
DAFNI-LAWRENCE

Η ευνοούμενη της Αννας Βίσση
Το νέο pop idol της Ελλάδας είναι ένα κορίτσι φτιαγμένο από το μέλλον

Αριστοτέλης Μπέτσης
ARISTOTELIS-BETSHS

Το παιδί-θαύμα της ναυπηγικής

Richard Caring
CARING

Η πεντάστερη βίλα του ιδιοκτήτη του «Scorpios» στη Μύκονο

Ακόμα:
Αννη Ραγιά
ANNI-RAGIA

Η επικεφαλής των Εκδόσεων Μέλισσα που ανήγαγαν τα βιβλία σε έργα τέχνης

Αντι Σάμερς
ANDY-SUMMERS

Ο κιθαρίστας των Police μιλά αποκλειστικά στο «Gala» για την πρώτη του έκθεση φωτογραφίας


Μόδα & Ομορφιά
MODA
OMORFIA

Τα ωραιότερα καλοκαιρινά αξεσουάρ και η νέα τάση στο eye-liner

To Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.

Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν την απλή έκδοση του ΘΕΜΑτος (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα.

2. To GALA, το κορυφαίο διεθνές lifestyle περιοδικό

και με την έκδοση των 2,00€

Διαβάστε στο Gala που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ :
240722-GALA_COVER
Αριάνα Ροκφέλερ
ROKFELER

Ο Χρυσός Κύκνος της μόδας
Η jet setter και μοντέλο φωτογραφίζεται για το «Gala» με φόντο την Ακρόπολη

Daphne Lawrence
DAFNI-LAWRENCE

Η ευνοούμενη της Αννας Βίσση
Το νέο pop idol της Ελλάδας είναι ένα κορίτσι φτιαγμένο από το μέλλον

Αριστοτέλης Μπέτσης
ARISTOTELIS-BETSHS

Το παιδί-θαύμα της ναυπηγικής

Richard Caring
CARING

Η πεντάστερη βίλα του ιδιοκτήτη του «Scorpios» στη Μύκονο

Ακόμα:
Αννη Ραγιά
ANNI-RAGIA

Η επικεφαλής των Εκδόσεων Μέλισσα που ανήγαγαν τα βιβλία σε έργα τέχνης

Αντι Σάμερς
ANDY-SUMMERS

Ο κιθαρίστας των Police μιλά αποκλειστικά στο «Gala» για την πρώτη του έκθεση φωτογραφίας


Μόδα & Ομορφιά
MODA
OMORFIA

Τα ωραιότερα καλοκαιρινά αξεσουάρ και η νέα τάση στο eye-liner

To 
Gala είναι ένας εμβληματικός τίτλος με διεθνή ακτινοβολία, που ήδη κυκλοφορεί σε πέντε χώρες του κόσμου. Παράγει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, συνεργάζεται με διεθνείς φωτογράφους και καταξιωμένους δημοσιογράφους ενώ δημιουργεί παγκόσμιες αποκλειστικότητες με ρεκόρ αναδημοσιεύσεων στα social media.

Το Gala είναι ένα περιοδικό που έχει ταυτιστεί με την αισθητική αρτιότητα, την αξιοπιστία και το αυθεντικό στυλ, στοιχεία που το κάνουν να διαφέρει.

Το Gala, η πιο πολυτελής έκδοση που έγινε ποτέ, κυκλοφορεί τόσο με την απλή έκδοση της εφημερίδας (2,00€) όσο και με την έκδοση με τις προσφορές (4,25€) και αποτελεί το κεντρικό ένθετό της εφημερίδας, που απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες αναγνώστες.

3. Το εβδομαδιαίο περιοδικό «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ», με 32 σελίδες με πρωτότυπα και αδημοσίευτα σταυρόλεξα και sudoku.

Και αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ -στην απλή έκδοση των 2 ευρώ- ένα περιοδικό 32 σελίδων για τον ελεύθερό σας χρόνο.
240722-STAVROLEXO_269
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΟ, ένα περιοδικό με πρωτότυπα και αδημοσίευτα ΣΤΑΥΡΟΛΕΞΑ και SUDOKU έξυπνα, εύκολα, μέτρια, δύσκολα, πολύ δύσκολα, κανονικά, σκανδιναβικά, αμερικανικά, τριφασικά, από τους καλύτερους επαγγελματίες δημιουργούς, για να γυμνάζετε το μυαλό σας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης