Σέρρες: Βλήμα όλμου εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια εργασιών
Ειδοποιήθηκαν άμεσα στρατός και αρμόδιες υπηρεσίες - Εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη
Τη… γη κάτω από τα πόδια τους έχασαν τη Δευτέρα εργαζόμενοι, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του Infonews24.gr, κατά τη διάρκεια εργασιών στην ευρύτερη περιοχή του Ελαιώνα Σερρών, χτύπησαν με μηχάνημα έναν όλμο.
Άμεσα σήμανε συναγερμός και ειδοποιήθηκαν οι υπηρεσίες και ο στρατός, προκειμένου να επιληφθούν της κατάστασης. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί των Σερρών, το Τάγμα Εκκαθάρισης Ναρκοπεδίων Ξηράς (ΤΕΝΞ) του Ελληνικού Στρατού, πυροσβεστική και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για κάθε ενδεχόμενο.
Το βλήμα όλμου μεταφέρθηκε, σε απομακρυσμένο σημείο ώστε να καταστραφεί με ελεγχόμενη έκρηξη.
Η εξουδετέρωση έγινε τελικά σήμερα, περίπου στις 10:30 το πρωί.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας