Απίστευτες σκηνές στο Νοσοκομείο Λάρισας: Συνοδός ασθενούς ξυλοκόπησε γιατρούς της Ορθοπεδικής
Το περιστατικό είχε γίνει στα Επείγοντα σύμφωνα με την καταγγελία της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Κέντρων Υγείας Λάρισας – Παρότι ένας εξ αυτών τραυματίστηκε, οι γιατροί συνέχισαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέχρι το πρωί της επομένης
Ένα απίστευτο περιστατικό βίας και χάους μέσα στο Νοσοκομείο της Λάρισας, όταν συνοδός ασθενούς επιτέθηκε κατά γιατρών της Ορθοπεδικής καταγγέλλει η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Κέντρων Υγείας Λάρισας.
Το περιστατικό καταγγέλλεται ότι έγινε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, στις 12/4 και μάλιστα μετά από επιτυχημένη θεραπευτική παρέμβαση.
Ο συνοδός ξυλοκόπησε γιατρούς, τους έβρισε και άρχισε να τους απειλεί. Ωστόσο «αντιμετωπίστηκε με ψυχραιμία και επαγγελματισμό από τους Ιατρούς της Ορθοπεδικής παρά τον τραυματισμό ενός Ιατρού».
Μάλιστα, οι γιατροί που δέχθηκαν την επίθεσησυνέχιζαν τα καθήκοντά τους μέχρι το πρωί της επόμενης ημέρας, παρά την άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση.
«Καλούμε τον Διοικητή του Νοσοκομείου να προβεί σε όλες τις απαραίτητες Διοικητικές και Νομικές ενέργειες για την πλήρη αποκατάσταση , περιφρούρησή και προστασία των Ιατρών της Ορθοπεδικής που δέχτηκαν την επίθεση (έχει κατατεθεί αίτημα από την ΕΙΝΚΥΛ)» αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης, που ζητά μέτρα για να εφημερεύουν με ασφάλεια οι γιατροί και το προσωπικό του νοσοκομείου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΙΝΚΥΛ
«Το ΔΣ της ΕΙΝΚΥΛ καταδικάζει την άνανδρη και αναίτια επίθεση που δέχτηκαν Ιατροί της Ορθοπεδικής στο ΤΕΠ το βράδυ στις 12/4 , από συνοδό ασθενούς έπειτα μάλιστα από επιτυχημένη θεραπευτική παρέμβαση των Ιατρών.
Η άσκηση βίας, η εξύβριση και οι απειλές από τον συνοδό του ασθενούς αντιμετωπίστηκε με ψυχραιμία και επαγγελματισμό από τους Ιατρούς της Ορθοπεδικής παρά τον τραυματισμό ενός Ιατρού.
Καλούμε τον Διοικητή του Νοσοκομείου να προβεί σε όλες τις απαραίτητες Διοικητικές και Νομικές ενέργειες για την πλήρη αποκατάσταση , περιφρούρησή και προστασία των Ιατρών της Ορθοπεδικής που δέχτηκαν την επίθεση (έχει κατατεθεί αίτημα από την ΕΙΝΚΥΛ).
Η Διοίκηση να πάρει όλα τα μέτρα ώστε να εφημερεύουν με ασφάλεια οι Ιατροί και το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.
Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι οι Ιατροί που δέχτηκαν την επίθεση παρά την άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση συνέχισαν να εξετάζουν και να θεραπεύουν ασθενείς έως το πρωί της άλλης μέρας».
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.