Θέμης Αδαμαντίδης: Για τις 4 Οκτωβρίου αναβλήθηκε η δίκη του τραγουδιστή για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του
Η δίκη αναβλήθηκε λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης – Στη δικογραφία δεν έχει συμπεριληφθεί η ιατροδικαστική έκθεση για την καταγγελία της μέχρι πρότινος συντρόφου του τραγουδιστή
Για τις 4 Οκτωβρίου 2022 αναβλήθηκε η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη, η οποία επρόκειτο να διεξαχθεί σήμερα από το αρμόδιο αυτόφωρο δικαστήριο.
Ο τραγουδιστής βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν σε βιαιοπραγίες σε βάρος της μέχρι πρότινος συντρόφου του,Βαρβάρας Κίρκη.
Η δίκη του τραγουδιστή αναβλήθηκε λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του τραγουδιστή, Αλέξη Κούγια. Ακόμη στη δικογραφία της υπόθεσης δεν έχει συμπεριληφθεί και η ιατροδικαστική έκθεση για την καταγγελία της κυρίας Κίρκη.
Τέλος στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκαν ούτε ο τραγουδιστής ούτε η καταγγέλλουσα.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.