Θέμης Αδαμαντίδης: Στο εδώλιο σήμερα ξανά – Δικάζεται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Θέμης Αδαμαντίδης: Στο εδώλιο σήμερα ξανά – Δικάζεται για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Ο τραγουδιστής αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι η Βαρβάρα Κίρκη του έκανε μήνυση για τον εκβιάζει - Διαψεύδει ότι υπάρχει βίντεο στο οποίο καταγράφεται ξυλοδαρμός

adamantidis-euelpidon0407-arthro
Στο εδώλιο του Τριμελούς Αυτοφώρου Δικαστηρίου πρόκειται να καθίσει και πάλι σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, προκειμένου να δικαστεί για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη. Ο γνωστός τραγουδιστής, αρνείται ωστόσο, τις κατηγορίες και δια του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια υποστηρίζει πως εκείνος είναι το θύμα και πως η σύντροφος του, του έκανε μήνυση για να τον εκβιάσει. Μάλιστα ο τραγουδιστής διαψεύδει ότι υπάρχει βίντεο στο οποίο καταγράφεται ξυλοδαρμός, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα.

Η υπόθεση αναμένεται να δικαστεί σήμερα, εκτός απρόοπτου, έπειτα από διακοπή που αποφάσισε το δικαστήριο σε προηγούμενη συνεδρίασή του, προκειμένου η καταγγέλλουσα να υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, ώστε η έδρα να είναι σε θέση να αποφασίσει. «Παθαίνω ζημιά στη δουλειά μου! Συγγνώμη που παρεμβαίνω!» είχε φωνάξει αγανακτισμένος ο Θέμης Αδαμαντίδης ζητώντας να διεξαχθεί κανονικά η δίκη του για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από την υπεράσπιση του τραγουδιστή στη δίκη του σήμερα, εφόσον ξεκινήσει, θα καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισής του πρώην σύζυγοί του.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής είχε συλληφθεί στις αρχές Ιουλίου έξω από χαρτοπαικτική λέσχη στους Αμπελόκηπους, έπειτα από τη μήνυση που υπέβαλλε σε βάρος του η σύντροφός του για ξυλοδαρμό. Την ίδια ημέρα οδηγήθηκε στα δικαστήρια και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Δικαστήριο και ζήτησε τριήμερη προθεσμία. Το δικαστήριο του έδωσε τότε την προθεσμία και τον άφησε ελεύθερο επιβάλλοντάς του όμως τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει τη σύντροφό του ούτε στα 100 μέτρα μέχρι και σήμερα οπότε και αναμένεται να διεξαχθεί η δίκη του. Ακόμη του απαγόρευσε να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της.

Η καταγγελία

Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς η Βαρβάρα Κίρκη είχε περιγράψει τα εξής: «Είμαι σύντροφος του Αδαμαντίδη Θεμιστοκλή και μένουμε μαζί στη Γλυφάδα εδώ και περίπου ένα χρόνο. Στις 1:30 ώρα τις 30 Ιουνίου 2022 βρισκόμασταν και οι δύο στο play ΟΠΑΠ στην Άνω Γλυφάδα στην οδό Γούναρη. Εγώ βρισκόμουν εξωτερικά του καταστήματος μέσα στο αυτοκίνητο ιδιοκτησίας, του ανωτέρω, το οποίο ήταν σταθμευμένο ακριβώς έξω από το κατάστημα. Ο ανωτέρω βρισκόταν μέσα στο κατάστημα και έπαιζε τυχερά παιχνίδια. Εγώ για περίπου 2 ώρες ήμουν στο αυτοκίνητο μόνη μου και τον περίμενα.

Κάποια στιγμή γύρω στις 1:30, βγήκα από το αυτοκίνητο, βρισκόμουν ακριβώς απέξω, μίλησα στο κινητό μου τηλέφωνο στην εφαρμογή messenger. Εκείνος μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε, δυνατά στο γοφό μου. Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση «καρ…., πουτ..., ξεκ..., γαμ…., με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω». Με κατηγορούσε επίσης ότι φλερτάρω με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές. Ανέκαθεν είχε παθολογική ζήλεια προς το πρόσωπό μου και μου φέρεται άσχημα συνέχεια. Έχει ασκήσει πολλές φορές στο παρελθόν σωματική βία σε βάρος μου. Με σπρώχνει συνέχεια με βία, με χτυπάει με τα χέρια του με μπουνιές στα μπράτσα μου, με χαστουκίζει και μου πετάει αντικείμενα με συχνότητα περίπου κάθε δεύτερη μέρα. Μία φορά μου πέταξε αναπτήρα μέσα στο στόμα μου όταν ήμασταν στο καμαρίνι του στην Πάτρα ενώπιον των συνεργατών του. Σχεδόν καθημερινά με εξυβρίζει, με τις φράσεις «καρ...., πουτ...» και όταν είμαστε μόνοι μας αλλά και δημοσίως μέσα στο μαγαζί που τραγουδάει. Αρκετές φορές στο παρελθόν με έχει κλωτσήσει σε δημόσιο χώρο».

Ωστόσο, ο τραγουδιστής αρνείται κατηγορηματικά την παραπάνω καταγγελία και μέσω του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια υπέβαλε μήνυση σε βάρος της καταγγέλλουσας. «Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό τον λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλ.Κούγιας.

Η καταγγέλλουσα από την πλευρά της δια του συνηγόρου της Απόστολου Λύτρα, έχει υποστηρίξει πως υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει τον ξυλοδαρμό της. «Ξέρω ότι υπάρχει ένα βίντεο που έχει καταγράψει τί έχει συμβεί. Σε τέτοιες περιπτώσεις λέμε συνέχεια ότι μία γυναίκα, δήθεν την βίασαν, δήθεν την χτύπησαν δήθεν το ένα ή το άλλο, αυτά είναι ντροπή και κάποια στιγμή περνάμε τα όρια. Υπήρχαν και άλλα περιστατικά βίας στο παρελθόν, δεν είναι το πρώτο και υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία και γι' αυτά. Έχω φωτογραφία της κυρίας ότι είναι πάρα πολύ χτυπημένη» έχει αναφέρει ο κ. Λύτρας.



Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνα για τα αίτια πτώσης του ελικόπτερου στη Σάμο - Πώς έγινε το δυστύχημα με τους δύο νεκρούς

Μεγαλώνει η αγωνία για τις παγκόσμιες συνέπειες από το κλείσιμο του αγωγού του Πούτιν - Plan B από τις Βρυξέλλες

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στη Σάμο: Εκκενώθηκαν δύο οικισμοί - Ενισχύσεις με 28 πυροσβέστες από την Αθήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης