Θεσσαλονίκη: Μετά τον πυροβολισμό ο 25χρονος έτρεξε 400 μέτρα για να ζητήσει βοήθεια

Θεσσαλονίκη: Μετά τον πυροβολισμό ο 25χρονος έτρεξε 400 μέτρα για να ζητήσει βοήθεια

Πώς έγινε το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στην Θεσσαλονίκη - Δεν βρέθηκαν κάλυκες - Για εκατοντάδες μέτρα υπήρχαν σε πολλά σημεία του πεζοδρομίου κηλίδες από αίμα

thess_pyrovolismoi__7_
Συγκλονισμένη είναι η Θεσσαλονίκη από ακόμα ένα αιματηρό επεισόδιο που εκτυλίχθηκε χθες τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, τρία άτομα κινήθηκαν στην οδό Υποσμηναγού Ιωακείμ Χατζούδη στην περιοχή της Νεάπολης, με τουλάχιστον έναν να φέρει πιστόλι και να πυροβολεί εναντίον ενός 25χρονου. Όπως ανέφεραν κάτοικοι της γειτονιάς, είδαν στη συνέχεια τον τραυματία να τρέχει προς την κεντρική οδό Ελ. Βενιζέλου και δύο άτομα συνέχισαν να τον καταδιώκουν πεζή. 

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως μετά τον πυροβολισμό εναντίον του, ο τραυματισμένος νεαρός κατάφερε να τρέξει από την οδό Νεοχωρίδου, να βγει στον κεντρικό δρόμο της Ελευθερίου Βενιζέλου και να εντοπιστεί τελικά 400 μέτρα μακρυά από το αρχικό σημείο, σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στο ύψος της Λαγκαδά. Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που κλήθηκε στο σημείο ενημέρωσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης ότι το άτομο φέρει τραύματα από σφαίρες. Για εκατοντάδες μέτρα υπήρχαν σε πολλά σημεία του πεζοδρομίου κηλίδες από αίμα.


Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και αφού συνέλεξαν μαρτυρίες, ξεκίνησαν εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό των εμπλεκομένων. Παράλληλα απέκλεισαν τον χώρο που φέρεται να σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί και εξέτασαν κάθε πιθανό σημείο, ωστόσο δεν εντοπίστηκαν κάλυκες. Πληροφορίες που εξετάζει η αστυνομία αναφέρουν ότι ένα από τα συνολικά τρία άτομα που φέρεται ότι συμμετείχαν στο αιματηρό επεισόδιο, πριν φύγει από το σημείο γύρισε και συνέλεξε τους κάλυκες με σκοπό να μην βρεθούν ίχνη.

Νέο αιματηρό επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν 25χρονο


Επί τόπου έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τον νεαρό σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης όπου και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 25χρονο αλλοδαπό ο οποίος έφερε τρία τραύματα από σφαίρες στον θώρακα και στην πίσω θωρακική χώρα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μέχρι στιγμής τα αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό ερευνώνται από την ΕΛ.ΑΣ. ενώ τα άτομα που συμμετείχαν στο συμβάν αναζητούνται.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Δευτέρας σημειώθηκε αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς εντός του Αριστοτελειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Χημείου. Από το περιστατικό τραυματίστηκε ένας 23χρονος γεννημένος στην Γεωργία, ο οποίος ήταν γνωστός στις Αρχές για υπόθεσης ναρκωτικών και ληστειών. Οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία.
thess_pyrovolismoi__5_
thess_pyrovolismoi__6_
thess_pyrovolismoi__7_
thess_pyrovolismoi__8_
thess_pyrovolismoi__9_
thess_pyrovolismoi__10_
thess_pyrovolismoi__12_
thess_pyrovolismoi__1_


Δείτε βίντεο: Θεσσαλονίκη: Χαροπαλεύει ο 25χρονος - Μετά τον πυροβολισμό έτρεξε 400 μέτρα για να ζητήσει βοήθεια
Θεσσαλονίκη: Χαροπαλεύει ο 25χρονος - Μετά τον πυροβολισμό έτρεξε 400 μέτρα για να ζητήσει βοήθεια
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

O Mπαχτσελί, ο προκλητικός χάρτης και η σιγή Ερντογάν

Σήμερα η απόφαση για Λιγνάδη για τις τέσσερις υποθέσεις βιασμών

Πυρκαγιά στoν Real Fm - Βρέθηκαν γκαζάκια στο κτίριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης