Θεσσαλονίκη: Τρανς μπήκε σε φαρμακείο και κατήγγειλε ότι την ακολουθούσε ο άντρας που τη βίασε

Θεσσαλονίκη: Τρανς μπήκε σε φαρμακείο και κατήγγειλε ότι την ακολουθούσε ο άντρας που τη βίασε

Η εργαζόμενη του φαρμακείου που βοήθησε την τρανς, μιλώντας στο protothema.gr, εξήγησε ότι η 54χρονη μπήκε τρομοκρατημένη, προσπαθώντας να ζητήσει βοήθεια και να ξεφύγει από τον άνδρα που την καταδίωκε

20220712_213420
Ένα απίστευτο περιστατικό κλήθηκαν να διαχειριστούν οι εργαζόμενοι φαρμακείου στη δυτική Θεσσαλονίκη, όταν το απόγευμα της Τρίτης, μία τρανς γυναίκα εισήλθε στο κατάστημα προσποιούμενη ότι δεν είναι καλά και αποκάλυψε λίγα λεπτά αργότερα ότι ο άντρας που την ακολουθούσε την έχει βιάσει!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν στις 7 το απόγευμα σε κεντρικό δρόμο της Νεάπολης, όταν η 54χρονη τρανς γυναίκα μπήκε τρομοκρατημένη μέσα στο φαρμακείο και ισχυρίστηκε στις τρεις εργαζόμενες ότι δεν ένιωθε καλά, ζητώντας να καλέσουν ασθενοφόρο για να την μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Η τρανς γυναίκα φέρεται ότι προφασίστηκε ότι αντιμετωπίζει θέματα υγείας προκειμένου να ζητήσει βοήθεια για να ξεφύγει από τον νεαρό ξανθό άντρα, με γαλάζια μάτια και στρατιωτικό σακίδιο πλάτης, ο οποίος μπήκε μαζί της έως τον εσωτερικό χώρο του φαρμακείο.

20220712_213339
20220712_213323__1_


Όπως αποκάλυψε λίγο αργότερα στην εργαζόμενη του φαρμακείου, ο νεαρός που την ακολουθούσε και με τον οποίο έδειχνε ότι γνωρίζονταν, την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά στο πρόσφατο παρελθόν. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η 54χρονη είχε καταγγείλει τον Ιούνιο τον βιασμό της στην αστυνομία.

«Μας είπε ότι την βίασε, κρύφτηκε μαζί μας πίσω από τον πάγκο»

Κλείσιμο
Η εργαζόμενη του φαρμακείου, που αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, προστάτεψε την τρανς γυναίκα και ειδοποίησε την αστυνομία μόλις αντιλήφθηκε ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

Μιλώντας η εργαζόμενη του φαρμακείου στο protothema.gr, εξηγεί ότι η 54χρονη μπήκε τρομοκρατημένη στο κατάστημα, προσπαθώντας να ζητήσει βοήθεια και να ξεφύγει από τον άνδρα που την καταδίωκε.

«Όταν η τρανσέξουαλ γυναίκα μπήκε μέσα στο φαρμακείο έδειχνε να είναι πολύ φοβισμένη, ωστόσο στην αρχή θεώρησα ότι ίσως να αντιμετωπίζει κάποιο προσωπικό της πρόβλημα. Ένας νεαρός, 20-22 ετών, πολύ εμφανίσιμος, την ακολούθησε και μπήκε μαζί της μέσα στο κατάστημα. Στην αρχή νόμιζα ότι το παλικάρι μπορεί να την φροντίζει, να είναι γιος της κλπ., ωστόσο στη συνέχεια έμαθα ότι δεν ίσχυε. Η κοπέλα έκατσε πολύ ταραγμένη στην καρέκλα και μας έλεγε ότι δεν νοιώθει καλά, ότι θέλει να της μετρήσουμε την πίεση και να φωνάξουμε ασθενοφόρο. Πιθανότατα προσποιούνταν για να τη βοηθήσουμε και να την προστατεύσουμε από τον άντρα που την παρενοχλούσε.

Δευτερόλεπτα αργότερα, ο νεαρός βγήκε έξω, στάθηκε στο πεζοδρόμιο και της έκανε νοήματα για να πάει προς το μέρος του για να μιλήσουν. Η κυρία δεν έβγαινε και αυτός εισήλθε ξανά στο κατάστημα και επέμενε να της λέει ότι πρέπει να βγει έξω για να μιλήσουν. Από κάποια στιγμή και μετά, γινόταν όλο και πιο πιεστικός και την πλησίαζε πιο κοντά, με τη γυναίκα να του λέει αρκετές φορές ότι τον φοβάται, προσπαθώντας παράλληλα να μείνει μακριά του», περιγράφει η εργαζόμενη του φαρμακείου.

Μόλις ο άντρας πέρασε ξανά έξω από το κατάστημα, η τρανς γυναίκα είπε στην εργαζόμενη τα εξής: «με βίασε και φοβάμαι πολύ ότι θα το ξανά κάνει». Ζήτησε, παράλληλα, τρομοκρατημένη να τη βοηθήσουν.

Οι εκφοβισμοί

Ο νεαρός που αντιλήφθηκε ότι η τρανς γυναίκα συνομιλεί με την εργαζόμενη, την πλησίασε για άλλη μια φορά ζητώντας της πιο επιτακτικά να τον ακολουθήσει και όσο εκείνη συνέχισε να αρνείται, της έλεγε να του πάει τα πράγματά του στο σπίτι του. Η 54χρονη απαντούσε πως θα τα αφήσει σε ένα ψητοπωλείο της γειτονιάς, ωστόσο ο νεαρός δεν ήθελε να το αποδεχτεί.

«Θα έρθεις μόνη σου στο σπίτι μου να μου φέρεις τα πράγματα», τις έλεγε συνεχώς με την τρανς γυναίκα να του απαντάει πως «δεν θέλω γιατί σε φοβάμαι». Ο νεαρός τότε άρχισε να γίνεται πιο απειλητικός, με τις εργαζόμενες να μπαίνουν στη μέση για να τον σταματήσουν και να μην υπάρξει κάποιο επεισόδιο.

«Η γυναίκα κρύφτηκε μαζί μας πίσω από τον πάγκο και τότε ήταν που κάλεσα την αστυνομία και τους ανέφερα ακριβώς όσο μου είχε πει. Σε λιγότερο από δέκα λεπτά έφτασαν στο σημείο και ξεκίνησαν να τον αναζητούν, καθώς αυτός έφυγε μόλις κατάλαβε ότι κάλεσα στο 100», λέει η εργαζόμενη που από την πρώτη στιγμή και χωρίς να χάσει χρόνο, βοήθησε την τρομοκρατημένη τρανς γυναίκα.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο πήραν καταθέσεις από τους ανθρώπους που ήταν παρόντες στο περιστατικό ενώ η 54χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης – Συκεών για να δώσει κατάθεση και στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση για εξύβριση.


Ειδήσεις σήμερα:

Αγγίζουν την απόλυτη ισοτιμία ευρώ και δολάριο για πρώτη φορά εδώ και 20 χρόνια

Καταδικάστηκε παιδοχειρούργος στη Θεσσαλονίκη για τον ακρωτηριασμό δύο δαχτύλων σε βρέφος

Ο Μο Φάρα αποκαλύπτει και συγκλονίζει: Έπεσα θύμα trafficking, έτσι έφτασα στη Βρετανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης