Φρίκη στη Νίκαια: 38χρονος κακοποιούσε δύο αδερφάκια και η γιαγιά τους... έκανε ότι δεν έβλεπε!

Φρίκη στη Νίκαια: 38χρονος κακοποιούσε δύο αδερφάκια και η γιαγιά τους... έκανε ότι δεν έβλεπε!

Ο 38χρονος ναυτικός, που έχει προφυλακιστεί, διατηρούσε ερωτική σχέση με την 55χρονη γιαγιά των παιδιών - Αναμένεται η απόφαση του εισαγγελέα για την προφυλάκισή της - Τι δήλωσε στο protothema.gr η σοκαρισμένη μητέρα των παιδιών

kakopoiisi-agori-koritsi-arthro
Σοκ στη Νίκαια από το νέο περιστατικό παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης που βγήκε στο φως της δημοσιότητας από την ίδια την μητέρα των παιδιών.

Σύμφωνα με την 30χρονη μητέρα των δύο ανήλικων θυμάτων, όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Απρίλιο στο σπίτι της γιαγιάς τους, εκεί όπου πήγαινε και τα άφηνε, καθώς εκείνη και ο σύζυγός της εργάζονταν.

Η 9χρονη κόρη της 30χρονης νοσηλεύτριας ήταν εκείνη που μίλησε πρώτη στον πατέρα της και του είπε ότι ο 38χρονος φίλος της γιαγιάς τους συμπεριφέρεται άσχημα, εις γνώσιν της 55χρονης γυναίκας. Ο πατέρας του ανήλικου κοριτσιού έπεσε από τα σύννεφα, ακούγοντας ότι ο 38χρονος έβαζε το παιδί να βλέπει ταινίες πορνό με την γιαγιά, ενώ εκείνος της ακουμπούσε το σώμα.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την μαρτυρία της 30χρονης μητέρας, η οποία μίλησε αποκλειστικά στο protothema.gr, ο 38χρονος έβαζε την 9χρονη κόρη της να ξαπλώνει μαζί του στο κρεβάτι, όταν εκείνος ήταν γυμνός, προκειμένου να κοιμηθούν όλοι μαζί και, αν το παιδί αντιστεκόταν ή αρνείτο, τότε το χτυπούσε.

Όμως, ακόμη πιο σοκαριστικά ήταν όσα κατέθεσε το ανήλικο κορίτσι στην Αστυνομία, αφού ακόμα και η αστυνόμος που της πήρε την κατάθεση λύγισε με αυτά που άκουσε. «Έμπαινε στο μπάνιο γυμνός και με έβαζε με το ζόρι μέσα μαζί του, να του πιάνω το ακουστικό και να του ρίχνω νερό στο σώμα του» είπε μεταξύ άλλων το μικρό παιδί.

Η ανωμαλία του 38χρονου όμως δεν σταματούσε μόνο στην 9χρονη, αλλα μεταφερόταν και στο σώμα του μεγάλου της αδερφού, 11 ετών, τον οποίο άγγιζε ανά διαστήματα και τον χάιδευε ερωτικά.

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο γονείς αναγκάστηκαν να πηγαίνουν τα τρία τους παιδιά 11, 9 και 4 ετών στην μητέρα της 30χρονης νοσηλεύτριας, καθώς ο 40χρονος άντρας της, ελαιοχρωματιστής στο επάγγελμα, έπιασε δουλειά στο εξωτερικό και απουσίαζε για μεγάλο διάστημα.

Όπως είπε η 30χρονη γυναίκα, η 55χρονη μητέρα της, που ζει μόνη μετά τον θάνατο του συζύγου της, γνώρισε τον 38χρονο άντρα, ο οποίος εργάζεται ως ναυτικός, μέσω του Facebook και τον έβαλε στο σπίτι της.

«Εμείς δεν ξέραμε τίποτα όλο αυτόν τον καιρό. Όταν είδαμε το παιδί μας να είναι μαραμένο, τότε πέσαμε από πάνω του προκειμένου να καταλάβουμε τι συμβαίνει» είπε χαρακτηριστικά στο protothema.gr και συνέχισε: «Η Αστυνομία που ανέλαβε την υπόθεση, μπήκε στο σπίτι του 38χρονου και κατέσχεσε τα κινητά του τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, όπου βρήκαν ότι είχε στην κατοχή του και υλικο παιδικής πορνογραφίας».


Ειδήσεις σήμερα:

Το πόρισμα για τις δολοφονίες Μαλένας και Ίριδας - Ασφυκτικός ο θάνατος, δεν βρέθηκαν παθολογικά αίτια

Το είδαμε κι αυτό στη Μύκονο - Νοικιάζουν μέχρι και τις εκκλησίες για διαμονή στους τουρίστες

Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιών σε Αττική και ηπειρωτικά μέσα στο Σαββατοκύριακο - Χάρτες του meteo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης