Μύκονος: Νοικιάζουν εκκλησίες λόγω έλλειψης δωματίων

Μύκονος: Νοικιάζουν εκκλησίες λόγω έλλειψης δωματίων

Σφοδρές αντιδράσεις στο νησί των Ανέμων για την αισχροκέρδεια επιχειρηματιών να μετατρέψουν εκκλησία σε κατάλυμα - Διαψεύδει η ιδιοκτήτρια ότι νοικιάζει το ξωκλήσι - Διαβάστε τι απαντά

0630-02-1-00_pinakas_afisa_mykonos_myloi
Ακόμα ένα περιστατικό αισχροκέρδειας εκτυλίσσεται τη φετινή τουριστική σεζόν στη Μύκονο!

Ιδιοκτήτης εκκλησίας αποφάσισε να μετατρέψει το κυκλαδίτικο ξωκλήσι του σε σπίτι. Οπως αναφέρει το Mykonos Live Tv, η μεγάλη έλλειψη σπιτιών αλλά και η άνοδος των τιμών έφτασε στο σημείο κάποιους να βρουν νέες λύσεις.

Έτσι λοιπόν ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης εκκλησίας δεν δίστασε να την μετατρέψει σε στούντιο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τοπική κοινωνία της Μυκόνου είναι απογοητευμένη με το θέαμα.

Δείτε βίντεο:



Αναληθής ο ισχυρισμός ότι το ξωκλήσι ενοικιάζεται, απαντά η ιδιοκτήτρια

«Σε απάντηση του από 01/07/2022 δημοσιεύματος στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση protothema.gr με τίτλο «Μύκονος: νοικιάζουν εκκλησίες λόγω έλλειψης δωματίων» που συνοδεύεται από σχετικό βίντεο που απεικονίζει ακίνητό μου, σας δηλώνω τα εξής: Ως ιδιοκτήτρια του ως άνω ακινήτου έχω εκμισθώσει από 04.05.2020 δύο κύριους χώρους (οικία) οι οποίοι γειτνιάζουν με ιδιωτικό ξωκλήσι, σε μόνιμο κάτοικο Μυκόνου και όχι για τουριστικούς λόγους, καθ' όλη την διάρκεια του έτους.

Σύμφωνα με ειδικό όρο του νομίμως αναρτηθέντος στην εφορία μισθωτηρίου, η εκκλησία που ευρίσκεται δίπλα στο μίσθιο δεν περιλαμβάνεται στην μίσθωση. Ο μισθωτής δεν έχει πρόσβαση και κλειδιά της εκκλησίας, παρά μόνο ο φροντιστής αυτής. Το μίσθιο έχει την ιδιαιτερότητα απλώς ότι γειτνιάζει με το ιδιωτικό ξωκλήσι, επίσης ιδιοκτησίας μου. Επομένως, τα περί μετατροπής του κυκλαδίτικου ξωκλησιού σε στούντιο και τα περί αισχροκέρδειας επιχειρηματία εις βάρος της εκκλησίας, είναι απολύτως αναληθή, δυσφημιστικά και συκοφαντικά και ουδόλως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».


Ειδήσεις σήμερα:

Πέτρος Φιλιππίδης: Εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας

Ντακότα Τζόνσον: Ο Χίτσκοκ είχε στείλει στην Μέλανι Γκρίφιθ κούκλα της γιαγιάς της… μέσα σε φέρετρο

Κρήτη: Οι viral γιαγιάδες...τράπερ επέστρεψαν με «Μελιτζάνα από Αλάνα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης