Δράμα: Τι λέει η ιατροδικαστική έκθεση για την 59χρονη - Την πυροβόλησε στο στήθος o σύζυγός της

Δράμα: Τι λέει η ιατροδικαστική έκθεση για την 59χρονη - Την πυροβόλησε στο στήθος o σύζυγός της

Συγκλονίζει η ιατροδικαστική εξέταση για την δολοφονία της 59χρονης – Την πυροβόλησε τρεις φορές, μία στον θώρακα και δύο στην πλάτη - Δεν έφτανε να πατήσει τη σκανδάλη και χρησιμοποίησε εργαλείο για το τζάκι για να αυτοκτονήσει

drama_follow_up_xr
Σοκάρουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης της άτυχης 59χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον άντρα της, τη Δευτέρα το βράδυ στη Δράμα ενώ στη συνέχεια ο 64χρονος άντρας έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο 64χρονος χρησιμοποίησε δράμια στην κυνηγετική του καραμπίνα, τα οποία χρησιμοποιούνται για το κυνήγι του αγριογούρουνου. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ,δύο ήταν τα θανατηφόρα τραύματα στο σώμα της 59χρονης, το ένα στη σπονδυλική στήλη όπου είχε ως αποτέλεσμα να διαλυθεί ενώ το δεύτερο ήταν στο θώρακα που προκάλεσε ανεπανόρθωτες βλάβες στην καρδιά και στους πνεύμονες .

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 64χρονος όταν σκότωσε τη σύζυγό του, κατευθύνθηκε στο μπάνιο του σπιτιού , μπήκε μέσα στη μπανιέρα και στήριξε την καραμπίνα στο μπιντέ της τουαλέτας . Στη συνέχεια επιχείρησε να πατήσει τη σκανδάλη αλλά όταν διαπίστωσε ότι δεν φτάνει , βγήκε από το μπάνιο , πήγε στο σαλόνι αναζήτησε κάποιο αντικείμενο και τότε βρήκε τη μασιά για το τζάκι όπου και τον βοήθησε να πατήσει τη σκανδάλη και να βάλει τέλος στη ζωή του.



Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσαν οι υπογραφές για το καζίνο στο Ελληνικό – Επένδυση άνω του 1 δισ. ευρώ

Έρχονται μπόρες και στην Αττική, οι πρώτες εκτιμήσεις για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Νέα πρόκληση από Τούρκο αναλυτή: «Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ιδιοκτησίας των Δωδεκανήσων»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης