Μια εβδομάδα μετά την καταγγελία κατοίκου του Ζεφυρίου για μια σφαίρα που βρήκε στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού του, ένας 37χρονος εντόπισε μια βολιδα 9 mm στο σπίτι του στα Άνω Λιόσια.
Ολα έγιναν χθες το μεσημέρι, όταν ο 37χρονος είδε μια σφαίρα καρφωμένη στην αυλή του σπιτιού του. Άμεσα ειδοποίησε το 100 ενώ αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης παρέλαβαν τη σφαίρα και τη μετέφεραν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για έλεγχο.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η «αδέσποτη» βολίδα προήλθε από άσκοπους πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια γλεντιού σε διπλανό καταυλισμό Ρομά.
Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το ΑΤ Φυλής που σχηματίζει δικογραφία για το περιστατικό.
Έρευνα του Douleutaras σε συνεργασία με το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, αποτυπώνει τις τάσεις και τις προκλήσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα των σύγχρονων επαγγελματιών
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.