Στη Daily Mail τα «χρυσά» καβουροπόδαρα της Μυκόνου που αποκάλυψε το «ΘΕΜΑ»

Στη Daily Mail τα «χρυσά» καβουροπόδαρα της Μυκόνου που αποκάλυψε το «ΘΕΜΑ»

«Δύο μοχίτος και δύο καβουροπόδαρα δεν μπορεί να κοστίζουν 600 ευρώ», αναφέρει η βρετανική εφημερίδα αναπαράγοντας δημοσίευμα του «ΘΕΜΑτος» - Οι μαρτυρίες των δύο Αμερικανίδων από την επίσκεψη τους σε εστιατόριο της Μυκόνου

amerikanides-kavouropodara-xr
Ένα εκτενές άρθρο με αφορμή την αποκάλυψη του «ΘΕΜΑτος» σχετικά με τις μαρτυρίες δύο Αμερικανίδων ότι πλήρωσαν τα μαλλιά της... κεφαλής τους σε εστιατόριο της Μυκόνου παραθέτει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

«Δύο κοκτέιλ μοχίτος και δύο καβουροπόδαρα δεν μπορεί να κοστίζουν 600 ευρώ», είναι ο τίτλος του σχετικού άρθρου της εφημερίδας που σχολιάζει το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «ΘΕΜΑτος» με τα όργια στις τιμές εστιατορίου στον Πλατύ Γυαλό.

Capture


Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει λεπτομέρειες από την έρευνα που διενήργησε το «ΘΕΜΑ» που αναζήτησε τις δύο γυναίκες- μαμά και κόρη- προκειμένου να αφηγηθούν την απίστευτη περιπέτειά τους. Επιπλέον, το σχετικό άρθρο της εφημερίδας παραθέτει φωτογραφικό υλικό- τις δύο Αμερικανίδες, το εσωτερικό του εστιατορίου και τους τιμοκαταλόγους.

kavouropodara-arthro
Κλείσιμο


Η «Daily Mail» αναφέρει επίσης αποσπάσματα από τους ισχυρισμούς της Αμερικανίδας Μπρέντα Μούλτον, η οποία, όπως λέει, δέχτηκε πίεση για να καθίσει εξαρχής στο εστιατόριο από έναν υπάλληλο που φώναζε «Καθίστε εδώ! Καθίστε εδώ!».

amerikanides-kavouropodara-2
Ο λογαριασμός των 600 ευρώ που πλήρωσαν παρά τις διαμαρτυρίες τους!
Κι ενώ με την κόρη της απολάμβαναν το μοχίτο τους στις σεζλονγκ, οι σερβιτόροι του μαγαζιού άρχισαν να τις πολιορκούν: «Έρχονταν ξανά και ξανά. Μας ρωτούσαν συνεχώς αν θέλουμε να παραγγείλουμε κάτι για φαγητό. Η κόρη μου Κέιλα κι εγώ δεν πεινούσαμε, αποφασίσαμε όμως να δοκιμάσουμε κάτι από τον κατάλογο, ελπίζοντας πως θα μας άφηναν στην ησυχία μας. Η κόρη μου παρήγγειλε καβουροπόδαρα, ένα πιάτο με δύο μεγάλα καβουροπόδαρα... Αλλά σε εκείνη τη φάση μάς είχε κάνει εντύπωση το πόσο επιθετικοί ήταν οι σερβιτόροι, καθώς προσπαθούσαν να σε πιέσουν προκειμένου να παραγγείλεις».

Κι όταν ήρθε η ώρα του λογαριασμού , ο σερβιτόρος, τους υπέδειξε ότι έπρεπε να περάσουν μέσα στο εστιατόριο ώστε να πληρώσουν εκεί. «Μας έκανε εντύπωση και αναρωτηθήκαμε γιατί θα έπρεπε να το κάνουμε αυτό», αναφέρει η Μπρέντα. «Μπήκα μέσα και αντίκρισα έναν άντρα να κάθεται σε ένα τραπέζι. «Κάτσε κάτω», μου είπε και μου έδειξε τον λογαριασμό. Κόντεψα να πάθω συγκοπή».

Ειδήσεις σήμερα:

Ευλογιά των πιθήκων: Για ποιους πολίτες εξετάζει εμβολιασμό η Εθνική Επιτροπή

Ουκρανία: Η Ρωσία εξετάζει το σχέδιο Ντράγκι - O Ζελένσκι καλεί Πούτιν να συμφωνήσουν τερματισμό του πολέμου

Πάτρα: Νέα στοιχεία για την υπόθεση - Η μελανιά στην Τζωρτζίνα και τα μηνύματα της Πισπιρίγκου στους γιατρούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης