Για ανεξήγητο λόγο μία γυναίκα έπεσε μέσα στον Θερμαϊκόσήμερα το απόγευμα από την πρώτη προβλήτα του λιμανιού Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestivaΙ.gr, πρόκειται για μία γυναίκα ηλικίας 60-65 ετών περίπου, η οποία βρέθηκε ξαφνικά στην θάλασσα λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Τρίτης.
Μπροστά στο περιστατικό έτυχε να βρεθεί ο 21χρονος Γιώργος Νικόπουλος, που καθόταν στο λιμάνι μαζί με την κοπέλα του, ο οποίος είδε την πτώση της γυναίκας και χωρίς να το σκεφτεί πήδηξε για να την σώσει.
«Έπεσα στη θάλασσα και προσπάθησα να κάνω ότι είναι δυνατό για να την σώσω. Δεν θα ήταν ζωντανή, αν δεν την έβγαζε κάποιος πριν φτάσει η Αστυνομία», είπε σε δηλώσεις του ο 21χρονος.
Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και του Λιμενικού, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε την γυναίκα και την μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου για προληπτικούς λόγους.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.