Πάτρα: Οι ομοιότητες στους θανάτους της Τζωρτζίνας και της Μαλένας

Πάτρα: Οι ομοιότητες στους θανάτους της Τζωρτζίνας και της Μαλένας

Τα δύο κορίτσια πέθαναν μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια - Είχαν γεννηθεί υγιέστατα μέχρι που ξαφνικά άρχισαν να εμφανίζουν προβλήματα υγείας

malena_tzwrtzina
Κοινά σημεία στους θανάτους των πρώτων δύο κοριτσιών τους, της πρωτότοκης Τζωρτζίνας αλλά και της δεύτερης Μαλένας, περιγράφουν στις συνεντεύξεις τους, τόσο η Ρούλα Πισπιρίγκου, που κατηγορείται πλέον για τη δολοφονία της μεγάλης της κόρης όσο και ο Μάνος Δασκαλάκης.

Η Μαλένα πέθανε τον Απρίλιο του 2019, σε ηλικία μόλις 3,5 ετών. Η Τζωρτζίνα πέθανε τον Ιανουάριο του 2022, λίγο πριν συμπληρωθούν 3 χρόνια από τον θάνατο της αδερφής της. Και τα δύο κοριτσάκια κατέληξαν ημέρα Σάββατο. Και οι δύο άφησαν την τελευταία τους πνοή στο νοσοκομείο Παίδων.

Τίποτα όμως δεν προμήνυε τον θάνατο αυτών των κοριτσιών, που γεννήθηκαν υγιέστατα και δεν αντιμετώπιζαν κανένα πρόβλημα υγείας, μέχρι που ξαφνικά και οι δύο άρχισαν να εμφανίζουν σοβαρά συμπτώματα, που σήμαναν την αντίστροφη πορεία με τον θάνατό τους.

Η Μαλένα και η Τζωρτζίνα εμφάνισαν τα συμπτώματα σπίτι τους. Άρχισαν να υποβάλλονται σε εξετάσεις. Ωστόσο οι γιατροί δεν μπορούσαν να βρουν την αιτία της κατάστασή τους. Η Μαλένα εξετάστηκε αρχικά από παιδίατρο στην Πάτρα, που παρέπεμψε το παιδί στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα. Η Τζωρτζίνα, μετά από επεισόδιο με σπασμούς που φέρεται ότι εκδήλωσε στο σπίτι, μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο. Και εκεί, οι γιατροί δεν μπορούσαν να εξηγήσουν τα όσα η μητέρα τους περιέγραφε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cjmrpqornfnd)
Κλείσιμο

Κοινά σημεία και στο νοσοκομείο

Ομοιότητες διαπιστώνονται και στη συμπεριφορά των παιδιών, όσο νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο. Τόσο η Μαλένα όσο και η Τζωρτζίνα ζητούσαν από τη μητέρα τους να κοιμηθεί πριν απ’ αυτές.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, που έχει προφυλακιστεί και είναι κατηγορούμενη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, περιγράφει με παρεμφερή τρόπο και τη στιγμή που τα παιδιά τους άφησαν την τελευταία τους πνοή. Η Μαλένα κατέληξε στον ύπνο της, έχοντας βγάλει μια μικρή κραυγή. Αντίστοιχα και η Τζωρτζίνα, που ενώ κοιμόταν έδειχνε ότι δεν μπορούσε να ανασάνει και υπέστη ανακοπή. Ο πατέρας, Μάνος Δασκαλάκης, είναι απών από τους θανάτους των κοριτσιών. Τον ειδοποίησε τηλεφωνικά η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Στη Μαλένα, ο Μάνος Δασκαλάκης μόλις είχε φύγει από το νοσοκομείο. Απών ήταν και στο επεισόδιο που οδήγησε την Τζωρτζίνα στην ανακοπή και στην τετραπληγία και δέχθηκε τηλέφωνο από την τώρα εν διαστάσει σύζυγό του.

Ειδήσεις σήμερα:

Αγωνία στην Ευρώπη μετά την απόφαση της Gazprom για κλείσιμο της στρόφιγγας - Τσεχία και Πολωνία συζητούν την κατασκευή αγωγού

Ποινή φυλάκισης 2,5 ετών για τον πρώην σταρ του τένις, Μπόρις Μπέκερ

Ο Ερντογάν φόρεσε λευκό χιτώνα και πήγε να προσκυνήσει στη Μέκκα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης