Τρόμος στην Καλλιθέα: «Την έδεσε με μια ζώνη από το λαιμό, την έσερνε και της ζητούσε λεφτά» λέει ο σύζυγος της 30χρονης

Τρόμος στην Καλλιθέα: «Την έδεσε με μια ζώνη από το λαιμό, την έσερνε και της ζητούσε λεφτά» λέει ο σύζυγος της 30χρονης

«Της επιτέθηκε, την ξάπλωσε, την έδεσε με μια ζώνη στο λαιμό και την πετάξε κάτω» - Τι λέει στο protothema.gr ο σύζυγος της κοπέλας

gripari20
Μια «κόλαση» έζησε μία 30χρονη από την Καλλιθέα στα χέρια ενός ληστή που την Τετάρτη το πρωί μπήκε στο σπίτι της και την έκλεψε αφότου την βασάνισε άγρια.

Οπως περιγράφει ο σύζυγός της στο protothema.gr, ο ληστής την έδεσε με μια ζώνη από το λαιμό και την έσερνε στο πάτωμα στην προσπάθειά του να μάθει που έχει κρυμμένα χρήματα.

«Της επιτέθηκε, την ξάπλωσε, την έδεσε με μια ζώνη στο λαιμό και την πετάξε κάτω. Έχει γρατζουνιές, έχει μώλωπες, έχει μελανιές και τα λοιπά. Τη ζώνη τη βρήκε προφανώς απο κάποιο συρτάρι, από εμένα. Της την έδεσε στο λαιμό, δεν ξέρω αν τη χτύπησε και την έδεσε μετά. Αν της έκλεισε το στόμα, την έδεσε και μετά τη χτύπησε δεν το ξέρω. Τη βρήκε η αστυνομία με τη ζώνη ξάπλα, λιπόθυμη, με τη ζώνη στο λαιμό τυλιγμένη γύρω της και το παντελόνι σχεδόν κατεβασμένο και σκισμένο», λέει ο κ. Παναγιώτης Κολποδίνος.

Δεμένη απο το λαιμό με μια ζώνη κρατούσε την 30χρονη ο ληστής στην Καλλιθέα


Όπως τονίζει, αυτό που έσωσε τη σύζυγό του από τα χέρια του αδίστακτου ληστή ήταν ένα τηλεφώνημα που της έκανε όταν έμπαινε στο διαμέρισμα.

«9 παρά τέταρτο, από πριν, της χτύπαγαν τα κουδούνια, την ξύπνησαν και έκαναν πως είναι από την ΔΕΗ. Δεν τους άνοιξε από κάτω. Σηκώθηκε 9.05 για να πάει στο σούπερ μάρκετ, έφυγε από το σπίτι. Δεν κλείδωσε, απλά τράβηξε την πόρτα. Γύρισε 9.30. Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει ότι η πόρτα είναι κάπως περίεργη, κάπως ψιλοανοιχτή. Εκείνη τη στιγμή δεν προλαβαίνουμε να πούμε κάτι και ακούω φωνές. 'Ασε με, άσε με, τι κάνεις;'. Οπότε εκείνη τη στιγμή τον είδε να μπαίνει μέσα».

Αν ο ίδιος δεν ειδοποιούσε την αστυνομία η 30χρονη θα κινδύνευε με χειρότερα.

«Ευτυχώς που μιλάγαμε στο τηλέφωνο εκείνη την ώρα και πρόλαβα να ειδοποιήσω την αστυνομία. Τη χτύπησε με ένα τηγάνι στο κεφάλι, κρατούσε λογικά και ένα μαχαίρι γιατί το μαχαίρι ήταν πεταμένο στο πάτωμα. Δεν ξέρω αν τη χτύπησε με τα χέρια του. Έχει ένα σωρό γρατζουνιές. Δεν φαίνεται να έχει χτυπήματα από τύπου μπουνιές ή κάτι τέτοιο», προσθέτει ο σύζυγος της 30χρονης.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έσπευσαν στο σπίτι της 30χρονης αλλά ο δράστης είχε αρπάξει χρήματα και είχε εξαφανιστεί. Η κοπέλα, σε κατάσταση σοκ, περιέγραψε στους αστυνομικούς τον βασανιστή-ληστή της.

«Πρόλαβε να δει μόνο το πρόσωπό του που φόραγε full face, τίποτα άλλο. Ήταν γύρω στο 1,80 ύψος και φόραγε σκουρόχρωμα ρούχα», είναι ο, τι θυμάται το θύμα μετά την επίθεση του ληστή, σύμφωνα με το σύζυγό της.

Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανία: Σοκ από τον ενεργειακό πόλεμο και τις πυρηνικές απειλές του Πούτιν


Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Νέος κύκλος καταθέσεων γιατρών για την Τζωρτζίνα


Καιρός: Χαλάει από το μεσημέρι στα δυτικά και βόρεια - Πού θα βρέχει το τριήμερο της Πρωτομαγιάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης