Πέτρος Φιλιππίδης: Σε πλειστηριασμό αύριο η μεζονέτα του στο Ψυχικό
Ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, επικαλείται τη δυσχερή οικονομική θέση του ηθοποιού και ζητά από τους τραπεζίτες «να μην δείξουν τον σκληρό τους χαρακτήρα»
Ο δικηγόρος του ηθοποιού, κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τόνισε πως θα προσπαθήσει να ανασταλεί ο πλειστηριασμός, καθώς ο ηθοποιός βρίσκεται σε δεινή οικονομική θέση.
Συγκεκριμένα τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι την επόμενη Τετάρτη είναι προγραμματισμένος ο πλειστηριασμός του σπιτιού του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό. Μέχρι και αύριο το πρωί θα κάνω μεγάλη νομική προσπάθεια να ανασταλεί… Δεν ζητάμε ιδιαίτερη μεταχείριση, ζητάμε αυτό που γίνεται για τόσους πολίτες με οικονομικά προβλήματα να γίνει και για τον Πέτρο Φιλιππίδη.
«Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια δεινή οικονομική κατάσταση. Το δικαστήριο έχει ξεκινήσει και ήδη από τις πρώτες μέρες αποδεικτικής διαδικασίας οι ισχυρισμοί της άλλης πλευράς έχουν αρχίσει να καταρρέουν... Θα προσπαθήσω να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον Πέτρο Φιλιππίδη και να μην εκπλειστηριάσουν το σπίτι της οικογενείας του» σημείωσε.
Συνέχισε λέγοντας ότι: «Εκεί μεγάλωσε και γεννήθηκε το παιδί του. Ελπίζω να μη δείξουν τον σκληρό τους χαρακτήρα οιτραπεζίτες… Κάνω έκκληση και μέσα από τις εκπομπής σας».
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.