Πασχαλινά Αβγά ΑΒ: Για 6η χρονιά, η αλυσίδα σουπερμάρκετ χαρίζει χαμόγελα σε παιδιά 

Πασχαλινά Αβγά ΑΒ: Για 6η χρονιά, η αλυσίδα σουπερμάρκετ χαρίζει χαμόγελα σε παιδιά 

Ο πιο γλυκός τρόπος για να δείξεις την αγάπη σου και ταυτόχρονα να κάνεις κάτι για καλό σκοπό

ab_header_easter
Sponsored Content

Διαχρονικά η ουσία του Πάσχα είναι η χαρά, η αγάπη και η προσφορά. Κι αυτές τις μέρες, τα παιδιά είναι πρωταγωνιστές, γι’ αυτό και θέλουμε πάντα να τα στηρίζουμε με ξεχωριστούς τρόπους. Αυτό κάνει και η ΑΒ Βασιλόπουλος για έκτη συνεχή χρονιά και αφιερώνει τα Πασχαλινά Αβγά ΑΒ σε έναν καλό σκοπό, σε πράξεις προσφοράς που δημιουργούν έναν καλύτερο κόσμο για όλα τα παιδιά προσφέροντας το πιο πολύτιμο δώρο, την Αγάπη!
Με κάθε αγορά ενός πασχαλινού αβγού, οι πελάτες συνεισφέρουν με 0,30€ στο έργο της ΕΛΕΠΑΠ, ενώ η ΑΒ διπλασιάζει το ποσό που θα συγκεντρωθεί για τη στήριξη του έργου της ΕΛΕΠΑΠ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΕΛΕΠΑΠ είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα, το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά από το 1937. Σήμερα λειτουργεί σε 6 παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα και υποδέχεται βρέφη, παιδιά αλλά και ενήλικες, και τους προσφέρει θεραπευτικά προγράμματα, εκπαίδευση και ιατρική παρακολούθηση. Παράλληλα πλαισιώνει και παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στις οικογένειές τους.
96224339_l
Το εξαιρετικά σημαντικό έργο της φέτος θα ενισχυθεί σημαντικά από το πιο γλυκό αβγό του Πάσχα που μάλιστα ήδη βρίσκεται, σε δύο μεγέθη, σε όλα τα καταστήματα του δικτύου της ΑΒ και στο AB Eshop, «ντυμένο» με ζωγραφιές που έχουν επιμεληθεί οι «μικροί επισκέπτες» του Ελληνικού Παιδικού Μουσείου ώστε κάθε ένα από αυτά να είναι τυλιγμένο με μια πολύχρωμη και αξιολάτρευτη παιδική ζωγραφιά.

Κλείσιμο
Η φιλανθρωπική πρωτοβουλία της ΑΒ φέτος, πλαισιώνεται από ένα υπέροχο τηλεοπτικό σποτ που χαρίζει στα πασχαλινά αβγά τη θέση που τους αξίζει – αυτή του πιο πολύτιμου εκθέματος σε ένα… μουσείο φυσικής ιστορίας. Ένα παιδάκι μας ξεναγεί στις αίθουσες του μουσείου. Φτάνοντας στα Πασχαλινά Αβγά ΑΒ, ανακοινώνει με χαρά πως, ναι, αυτά τα «εκθέματα» μπορούμε να τα αγγίξουμε ελεύθερα γιατί είναι για καλό σκοπό! Κάπως έτσι η ΑΒ Βασιλόπουλος καλεί μικρούς και μεγάλους να στηρίξουν τα επόμενα βήματα ζωής για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.
Τα Πασχαλινά Αβγά ΑΒ είναι για καλό σκοπό!
Με αυτή τη μικρή κίνηση αγάπης μπορούμε φέτος, όλοι, να στηρίξουμε τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και να κάνουμε αυτές τις μέρες γλυκιές και αξέχαστες για αυτά και τις οικογένειές τους!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης