Νέο «χτύπημα» της ΕΛΑΣ στις συμμορίες που κλέβουν αυτοκίνητα και πουλάνε τα εξαρτήματα ως ανταλλακτικά - Δείτε φωτογραφίες

Νέο «χτύπημα» της ΕΛΑΣ στις συμμορίες που κλέβουν αυτοκίνητα και πουλάνε τα εξαρτήματα ως ανταλλακτικά - Δείτε φωτογραφίες

Οι δράστες, που συνελήφθησαν, είχαν κλέψει έξι αυτοκίνητα σε Γλυφάδα, Αργυρουπολη, Άλιμο και άλλες περιοχές

dias-epixeirisi3
Στα χέρια της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αργυρούπολης έπεσε ντουέτο που «έγδυνε» Smart στα νότια προάστια.

Οι δράστες, που είχαν ρημάξει τα οχήματα στις περιοχές της Αργυρούπολης, της Γλυφάδας και του Αλίμου, πιάστηκαν σήμερα τα ξημερώματα  επ’ αυτοφώρω απο τους έμπειρους αστυνομικούς, ενώ από έλεγχο που πραγματοποίησαν στο πορτ μπαγκάζ, εντόπισαν και κατέσχεσαν κλεμμένα ανταλλακτικά.

Την επιτυχία της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ δημοσιοποίησε στο προφίλ του στο Facebook ο συνδικαλιστής Χρήστος Μπαλάσκας, ο οποίος από καιρού εις καιρόν ανεβάζει τις επιτυχίες των συναδέλφων του, που παλεύουν καθημερινά στους δρόμους για την πάταξη του εγκλήματος. 

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγραψε στο Facebook ο Χρήστος Μπαλάσκας, η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. 303-2 της Αργυρούπολης έκανε τη νυχτερινή της περιπολία. «Σε μια στιγμή και οι τέσσερις συνάδελφοι της ομάδας εστίασαν στις ύποπτες κινήσεις των δύο επιβαινόντων σε ένα αυτοκίνητο μάρκας SMART στην περιοχή του Αλίμου. Αμέσως προχώρησαν στον έλεγχο του αυτοκινήτου ενημερώνοντας το κέντρο και  αιφνιδιάζοντας τους επιβάτες.(Έλληνες). Στο πόρτ μπαγκάζ έκπληκτοι οι συνάδελφοι βρήκαν ανταλακτικά απο έξι αυτοκίνητα τύπου SMART. ( τιμόνια, όργανα, λεβγιέδες ταχυτήτων κ λ.π.). Οι εν λόγω στην αρχή είπαν ότι τα βρήκαν σε ένα οικόπεδο.... Κατόπιν όμως παραδέχτηκαν τις κλοπές απο έξι αυτοκίνητα. Είχαν χτυπήσει σε Άλιμο, Αργυρούπολη και πέριξ περιοχές».

Σύμφωνα πάντα με τον κ. Μπαλάσκα, «οι δύο κλέφτες ο ένας 24 και ο άλλος 26 ετών συνελήφθησαν και προσήχθησαν στο τοπικό Τ.Α. ενω οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων ενημερώθηκαν για την παραλαβή των κλοπιμαίων. Άξιοι συγχαρητηρίων οι συνάδελφοι της Δ 303-2 της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Άμεσης Δράσης Αττικής. Το έγκλημα τρέχει. Η ΕΛ.ΑΣ. όμως τρέχει γρηγορότερα!!!! Μπράβο στούς συναδέλφους!!! Οι ανωτέρω φαίνεται ότι δρούσαν αρκετό καιρό. Στο τέλος όμως.........».

dias__2_
Κλείσιμο


dias__4_
dias__3_





Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Αύξηση 50% της παραγωγής ενέργειας από λιγνίτη λόγω κρίσης - Παράταση λιγνιτικών μονάδων έως το 2028

Το  Χαμόγελο του Παιδιού «αδειάζει» τον Μάνο Δασκαλάκη για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να παραδέχτηκε στον Μάνο ότι είχε εξωσυζυγική σχέση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης