Το  Χαμόγελο του Παιδιού «αδειάζει» τον Μάνο Δασκαλάκη για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας

Το  Χαμόγελο του Παιδιού «αδειάζει» τον Μάνο Δασκαλάκη για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας

«Οι γιατροί μας είπαν ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με την οικογένεια και τους παρακαλέσαμε να μιλήσουν με την εισαγγελία», είπε ο πρόεδρος του «Χαμόγελο του Παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος

manosdaskalakis
«Αδειάζει» τον Μάνο Δασκαλάκη ο πρόεδρος του «Χαμόγελο του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος όσον αφορά την καταγγελία για κακοποίηση της Τζωρτζίνας.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είχε έρθει η κοινωνική υπηρεσία από κλήση που είχε λάβει αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο… Την άλλη φορά ήταν για κάποιο δερματικό που είχε, κάποιες μελανιές. Οτιδήποτε, είναι αποδεδειγμένο και στα νοσοκομεία και στις αρμόδιες υπηρεσίες», είπε ο Μάνος Δασκαλάκης σε σημερινές του δηλώσεις.

Λίγο μετά ο Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στο Star, περιέγραψε ακριβώς τι είχε συμβεί με την καταγγελία για κακοποίηση της 10 μηνών τότε Τζωρτζίνας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cj311j4sr8gx)


«Στις 22/8/14 λάβαμε μία αναφορά από ανώνυμο που μιλούσε για κακοποίηση από την οικογένεια Δασκαλάκη, όπου η μητέρα εθεάθη να χτυπάει το παιδί. Αυτή η αναφορά πήγε με την ένδειξη επείγον στην εισαγγελία πρωτοδικών.

Κλείσιμο
Χθες, μάθαμε από τους δημοσιογράφους, ότι στις 25 (του ίδιου μήνα) πήγε στην εισαγγελία η αναφορά και στις 27 πήγε στην ομάδα ειδικής προστασίας του Δήμου Πατρέων. Η έρευνα έγινε την 1η Οκτωβρίου.

Η εισαγγελέας μου είπε ότι (η έρευνα) αναφέρεται σε καλές συνθήκες έπιπλα (στο σπίτι) κτλ αλλά δεν υπήρχε ένδειξη κακοποίησης».

Και ο κύριος Γιαννόπουλος συνέχισε λέγοντας: «Η επόμενη επικοινωνία που είχαμε ήταν τον Απρίλιο του 2021 που πήγαμε να στηρίξουμε την οικογένεια στην Πάτρα… Εκεί οι γιατροί μας είπαν ότι κάτι περίεργο συμβαίνει με την οικογένεια και τους παρακαλέσαμε να μιλήσουν με την εισαγγελία».


Χθες, για την κακοποίηση της αδικοχαμένης Τζωρτζίνας μίλησε και η γιαγιά του παιδιού, η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου τονίζοντας στο LiveNews, ότι το παιδί είχε κακοποιηθεί δύο φορές από συγγενικό πρόσωπο.




Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Διεθνής κατακραυγή κατά Ρωσίας, έρευνα του ΟΗΕ για τη σφαγή στην Μπούτσα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το μοιραίο λάθος της 33χρονης και τα σενάρια για τα κίνητρα του φρικτού εγκλήματος

Το «Ημερολόγιο» του προξένου Μανώλη Ανδρουλάκη: Είκοσι μέρες στην κόλαση της Μαριούπολης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης