Απαγωγή Κυπαρίσση - Γιάφκα στο Χαλάνδρι: Φωτογραφίες από το διαμέρισμα όπου έκρυβαν τον γνωστό επιχειρηματία

Απαγωγή Κυπαρίσση - Γιάφκα στο Χαλάνδρι: Φωτογραφίες από το διαμέρισμα όπου έκρυβαν τον γνωστό επιχειρηματία

Οι αστυνομικές αρχές έκαναν φύλλο και φτερό το διαμέρισμα προκειμένου να εντοπίσουν κι άλλους συνεργους

xalandri__5_
Στο φως της δημοσιότητας έρχονται φωτογραφίες από το ισόγειο διαμέρισμα που έκρυβαν για 60 ημέρες τον γνωστό επιχειρηματία, Γιώργο Κυπαρίσση
Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, το διαμέρισμα έχει ίχνη από την σήμανση καθώς οι Αστυνομικές Αρχές το έκαναν φύλλο και φτερό προκειμένου να εντοπίσουν κι άλλους συνεργους.

xalandri__4_
xalandri__1_
xalandri__2_
xalandri__3_


Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του 45χρονου που εμπλέκεται στην απαγωγή του Κυπαρίσση, χθες το απόγευμα στο Χαλάνδρι, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, κατάφεραν να εντοπίσουν ένα από τα δυο κρησφύγετα της συμμορίας.

Το σπίτι βρίσκεται στην οδό  Πελοποννήσου κοντά στην Αττική οδό ενώ δίπλα βρίσκεται ένα νηπιαγωγείο. Οι αστυνομικοί κάνουν «φύλλο και φτερό» τον χώρο ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των 500.000 ευρώ που αποτελούν το δεύτερο πακέτο από τις 800.000 ευρώ των λύτρων που κατέβαλε η οικογένεια για την απελευθέρωση του βασιλιά των ανταλλακτικών συνεχίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα ενοικίαζε ο 45χρονος συλληφθείς από το Καζακστάν. Το σπίτι αυτό είναι το δεύτερο κρησφύγετο των απαγωγέων του Κυπαρίσση στο οποίο τον κρατούσαν επί 64 ημέρες.  Στο σπίτι δεν βρέθηκαν ούτε όπλα, ούτε χρήματα, αλλά εντοπίστηκαν πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το χρησιμοποιούσαν οι απαγωγείς του Κυπαρίσση. Αυτός φαίνεται να βοηθήσε και στον εντοπισμό του σπιτιού με βάση πληροφορίες που έδωσε στην αστυνομία. 

Ειδήσεις σήμερα:

Κορυφώνεται το δράμα στη Μαριούπολη - 100.000 άμαχοι θέλουν να φύγουν αλλά δεν μπορούν - S.O.S και για 300.000 ανθρώπους στη Χερσώνα

Εφιαλτικό σενάριο πυρηνικού πολέμου ΗΠΑ - Ρωσίας με 90 εκατ. θύματα σε λίγες ώρες, παρουσιάζουν οι New York Times

«Ζαλίζει» η περιουσία του Αμπράμοβιτς: Έχει 70 ακίνητα μόνο στη Βρετανία - Τι αποκαλύπτει νέα έκθεση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης