Απαγωγή Κυπαρίσση: Εντοπίστηκε το ένα από τα δύο κρησφύγετα της συμμορίας

Απαγωγή Κυπαρίσση: Εντοπίστηκε το ένα από τα δύο κρησφύγετα της συμμορίας

Το κρησφύγετο βρίσκεται δίπλα σε νηπιαγωγείο κοντά στην Αττική Οδό – Συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό των 500.000 ευρώ από τα λύτρα

apagwgi_kyparissis
Λίγες ώρες μετά τη σύλληψη του 45χρονου που εμπλέκεται στην απαγωγή του Γιώργου Κυπαρίσση, χθες το απόγευμα στο Χαλάνδρι, οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, κατάφεραν να εντοπίσουν ένα από τα δυο κρησφύγετα της συμμορίας.

Το σπίτι βρίσκεται στην οδό  Πελοποννήσου κοντά στην Αττική οδό ενώ δίπλα βρίσκεται ένα νηπιαγωγείο. Οι αστυνομικοί κάνουν «φύλλο και φτερό» τον χώρο ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των 500.000 ευρώ που αποτελούν το δεύτερο πακέτο από τις 800.000 ευρώ των λύτρων που κατέβαλε η οικογένεια για την απελευθέρωση του βασιλιά των ανταλλακτικών συνεχίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα ενοικίαζε ο 45χρονος συλληφθείς από το Καζακστάν. Το σπίτι αυτό είναι το δεύτερο κρησφύγετο των απαγωγέων του Κυπαρίσση στο οποίο τον κρατούσαν επί 64 ημέρες.  Στο σπίτι δεν βρέθηκαν ούτε όπλα, ούτε χρήματα, αλλά εντοπίστηκαν πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το χρησιμοποιούσαν οι απαγωγείς του Κυπαρίσση. Αυτός φαίνεται να βοηθήσε και στον εντοπισμό του σπιτιού με βάση πληροφορίες που έδωσε στην αστυνομία. 

«Κινηματογραφική» καταδίωξη στο Χαλάνδρι οδήγησε σε άλλη μία σύλληψη

Στο μεταξύ, τον ακριβή ρόλο του 45χρονου συλληφθέντα χθες μετά από το κινηματογραφικό μπλόκο στο Χαλάνδρι, στην απαγωγή Κυπαρίσση με σκοπό να οδηγήθούν στον διαβόητο «Γρηγόρη», τον μυστηριώδη συνεργό που κατονόμασε ο αρχηγός οτι πηρε το μισό εκατομμύριο ευρώ απο τα λύτρα, εξετάζουν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών. Ο τρόπος που αντέδρασε στη θέα των αστυνομικών, η καταδίωξη και η κίνηση να εμβολίσει τους διώκτες του δείχνουν οτι πρόκειται για σκληρο κακοποιό, πιθανότατα σεσημασμένο.

Κλείσιμο
Ο άνδρας, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα στο Χαλάνδρι, σε δρόμο προς τα Βριλήσσια να οδηγεί ενα κλεμμένο Audi Q5. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, κατά τον έλεγχο και όταν του ζήτησαν να σταματήσει το όχημα, πάτησε γκάζι και επιχείρησε να τους εμβολίσει. Τότε οι αστυνομικοί, πυροβόλησαν στις ρόδες και τη μηχανή του κλεμμένου SUV με αποτέλεσμα ο 45χρονος να τραυματιστεί στο πόδι. Όμως δεν το έβαλε κάτω και προσπάθησε να διαφύγει ανεπιτυχώς καθώς οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και μετά την παροχή πρώτων βοηθειών μετεφέρθη με ασθενοφόρο στον Ερυθρό Σταυρό.




Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση της Τουρκίας σε Ελλάδα και Κύπρο για την «Στρατηγική Πυξίδα» της ΕΕ


Κατασχέθηκε στο Γιβραλτάρ το γιοτ του Ρώσου ολιγάρχη Ντιμίτρι Πουμπιάνσκι


«Η Ρούλα άργησε να έρθει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, είχε πάει για καφέ» λέει άτομο κοντά στην οικογένεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης