Με γερανό στο φορτηγό ξήλωναν μετασχηματιστές στη Μεσσηνία!

Με γερανό στο φορτηγό ξήλωναν μετασχηματιστές στη Μεσσηνία!

Οργάνωση σε... επαγγελματικά για τους δύο νεαρούς «κυνηγούς» χαλκού

Messinia-metasximatistes
Οργάνωση σε... επαγγελματικά πρότυπα είχαν αναπτύξει δυο νεαροί «κυνηγοί» χαλκού που είχαν ρημάξει τους μετασχηματιστές στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, καθώς είχαν εγκαταστήσει στην καρότσα του φορτηγού τους μια αυτοσχέδια μεταλλική κατασκευή με γερανό για να τους ξηλώνουν!

Από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Μεσσήνης, εξιχνιάστηκαν επτά κλοπές μετασχηματιστών του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε., που είχαν γίνει στο διάστημα από τις 18 Νοεμβρίου του 2021 ως τις 11 Μαρτίου φέτος και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές από κοινού κατ' εξακολούθηση σε βάρος των δύο Ελλήνων ηλικίας 18 και 26 χρόνων, ενώ το φορτηγό με τον γερανό κατασχέθηκε.

Κλέβουν ακόμη και περιφράξεις οικοπέδων!

Την στιγμή που διέφευγαν με ένα Ι.Χ. φορτηγό από ένα οικόπεδο σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ, από το οποίο είχαν αρπάξει ένα ρολό συρματοπλέγματος μήκους 30 μέτρων, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης δύο Έλληνες «κυνηγοί» μετάλλων και ακινητοποιήθηκαν. Το ρολό κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του οικοπέδου, ενώ οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Στο ημιτελές γιαπί ιδιοκτησίας ενός επιχειρηματία στα Φάρσαλα τρύπωσαν δυο Έλληνες οι οποίοι άρπαξαν από την πυλωτή 200 μεταλλικά κλειδιά οικοδομής και 200 μεταλλικούς σφιγκτήρες τύπου «πεταλούδας». Η κλοπή, που είχε γίνει στις 27 Φεβρουαρίου, εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δραστών που είχαν διαφύγει με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Κλείσιμο
Σωλήνες, αγροτικά εργαλεία και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα άρπαξε ένας 34χρονος από ένα αγρόκτημα στους Γαργαλιάνους και τα μετέφερε στο αγρόκτημα ενός 64χρονου, όπου κατασχέθηκαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Ο δράστης και ο 64χρονος κατηγορούνται για κλοπή και αποδοχή προϊόντων εγκλήματος κατά περίπτωση, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.



Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο δείχνει Ρώσους στρατιώτες να εκτελούν εν ψυχρώ Ουκρανό άμαχο με σηκωμένα τα χέρια ψηλά

Βασιλακόπουλος: Έξαρση της πανδημίας- Θα πληρώσουμε μεγαλύτερο φόρο θανάτων

Με φορτηγά καταφτάνει στην Ουκρανία το δορυφορικό ίντερνετ του Ελον Μασκ- Πώς θα βοηθήσει τους Ουκρανούς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης