Δημήτρης Κοντομηνάς: Στις εννέα το πρωί το «τελευταίο αντίο»

Δημήτρης Κοντομηνάς: Στις εννέα το πρωί το «τελευταίο αντίο»

Στο Α΄ Νεκροταφείο θα ενταφιαστεί ο επιχειρηματίας παρουσία σαράντα ατόμων από τον πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό του κύκλο

kideia_kontomina9
Η φιγούρα του πιο γνωστού λιμενεργάτη στην Ύδρα να στέκεται σχεδόν βουρκωμένος την ώρα που τελούνταν η εξόδιος ακολουθία του Δημήτρη Κοντομηνά στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ήταν χαρακτηριστική της θλίψης που κυριάρχησε χθες το πρωί στα αγαπημένο νησί του επιχειρηματία.

Κηδεία Κοντομηνά (1)

Η τελευταία του επιθυμία να τον αποχαιρετήσουν οι δικοί του άνθρωποι στο αγαπημένο του καταφύγιο, έγινε πραγματικότητα και απλοί άνθρωποι του νησιού έσπευσαν να τον αποχαιρετήσουν στην εκκλησία.

Ο ιδιοκτήτης μιας καφετέριας, ο επιστάτης στο κτήμα του και άλλοι θεώρησαν χρέος τους να πουν ένα τελευταίο αντίο σε έναν άνθρωπο που τον έζησαν επί δεκαετίες καλοκαίρια και χειμώνες.

Κλείσιμο
Κηδεία Κοντομηνά

Μέσα στον ναό τα δάκρυα της κόρης του Μαρίας και του γαμπρού του Αριστοτέλη Τζιαμπίρη, ενώθηκαν με αυτά των συγγενών και φίλων που παρακολούθησαν την τελετή.

Σήμερα στις εννιά το πρωί στο Α΄ Νεκροταφείο θα γίνει ο ενταφιασμός του επιχειρηματία στον οικογενειακό τάφο όπου είναι θαμμένοι οι γονείς του Δημήτρη Κοντομηνά.

Η οικογένεια επιθυμεί η ταφή να γίνει σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο και έτσι το παρόν δεν αναμένεται να δώσουν πάνω από σαράντα άτομα.
Αρκετοί από αυτούς έφτασαν χθες από την Αμερική ενώ κάποιοι θα προσγειωθούν σήμερα το πρωί από το Λονδίνο για να παραστούν στην κηδεία του φίλου τους.
kideia_kontomina10
kideia_kontomina_art
kideia_kontomina6
kideia_kontomina4

Ηχηρά ονόματα του ελληνικού επιχειρείν και στενότατοι φίλοι του Δημήτρη Κοντομηνά από διάφορους χώρους που επικοινώνησαν με την οικογένεια σεβάστηκαν την επιθυμία τους και δεν θα παραστούν στο τελευταίο αντίο, όσο και αν το ήθελαν.

Έτσι πέφτει σε λίγη η ώρα η αυλαία της μυθιστορηματικής διαδρομής του ανθρώπου που σημάδεψε ποικιλοτρόπως το ελληνικό επιχειρείν, αφήνοντας πίσω ανεξίτηλο το στίγμα του και μια ζωή στα κόκκινα, που περιελάμβανε κυριολεκτικά τα πάντα.

Ειδήσεις σήμερα:

Ουκρανία: Ξεκίνησε πρόβες για τη Eurovision, την ώρα που οι Kalush Orchestra έχουν ενεργή συμμετοχή στον πόλεμο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τεράστιες καταστροφές και χιλιάδες νεκροί στη Μαριούπολη - Δείτε εικόνες από δορυφόρο

Survivor: Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση και ο... επαγγελματίας συγγνωμάκιας - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης