Δημήτρης Κοντομηνάς: Στην Ύδρα η εξόδιος ακολουθία, στην Αθήνα ο ενταφιασμός

Δημήτρης Κοντομηνάς: Στην Ύδρα η εξόδιος ακολουθία, στην Αθήνα ο ενταφιασμός

Την Δευτέρα στενοί συγγενείς και λίγοι πολύ καλοί φίλοι θα μεταβούν στο αγαπημένο νησί του επιχειρηματία για τη νεκρώσιμo ακολουθία και την επομένη θα πουν το τελευταίο αντίο στο Α΄ Νεκροταφείο

kontominas
Ήταν σχεδόν ένα χρόνο πριν όταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς ζήτησε από την κόρη του Μαρία, όταν «φύγει» η εξόδιος ακολουθία να λάβει χώρα στην αγαπημένη του Ύδρα, το νησί που τον ηρεμούσε πάντα. Εκεί όπου κατέφευγε πάντα για να φεύγει μακριά από όλα έστω για ένα Σαββατοκύριακο, ακόμη και τον χειμώνα κάποιες φορές αφού του άρεσε να αγναντεύει το λιμάνι από το σπίτι του.

Η κόρη του Μαρία του το υποσχέθηκε και έτσι το πρωί της Δευτέρας στενοί συγγενείς και λίγοι πολύ καλοί φίλοι του επιχειρηματία θα μεταβούν στο νησί. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στην Μητρόπολη της Ύδρας και η οικογένεια του εκλιπόντος επιθυμεί να γίνει σεβαστή αυτή η πολύ δύσκολη γι’ αυτούς ώρα.

Στο τελευταίο αντίο θα δώσουν το παρόν και λίγοι φίλοι του Δημήτρη Κοντομηνά που θα έρθουν στην Ελλάδα από το εξωτερικό σήμερα και αύριο.
Την επόμενη μέρα θα ακολουθήσει η ταφή του στον οικογενειακό τάφο όπου είναι θαμμένοι οι γονείς του ανθρώπου που έγραψε μια μυθική επιχειρηματική και προσωπική διαδρομή από την δεκαετία του ‘60 μέχρι τώρα.

Μια διαδρομή που εμπεριείχε deals που έγραψαν ιστορία, γυναίκες που σημάδεψαν ποικιλοτρόπως την ζωή του αλλά και δύσκολες στιγμές που τον έφεραν αντιμέτωπο με πολλούς.

Το μόνο ίσως που επιθυμούσε στο λυκόφως της ζωής του ήταν να είναι όρθιος και όχι να φύγει σε ένα νοσοκομείο-τα απεχθανόταν-το οποίο είχε γίνει πλέον η μόνιμη κατοικία του.


Ειδήσεις σήμερα:

ΟΑΕΔ: Η άνεργη με εισόδημα 250.000 ευρώ και άλλες ιστορίες βορείων προαστίων

Καιρός - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης: Χιονοπτώσεις μέχρι την Κυριακή

Κλοπές Smart: Δείτε πώς δρα η σπείρα - Βίντεο ντοκουμέντο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης