Ο θάνατος του Δημήτρη Κοντομηνά χθες τα ξημερώματα σκόρπισε με θλίψη την οικογένειά του αλλά και τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του.
Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό» αποκάλυψε πως επιθυμία της οικογένειάς του είναι να τελεστεί η κηδεία σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. «Να πούμε ως πληροφορία δικιά μου, ότι η οικογένεια επιθυμεί την κηδεία σε κλειστό κύκλο. Δηλαδή, δε θα γίνει μία κηδεία που θα πάνε όλοι. Θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο, στον οικογενειακό κύκλο. Γνωρίζουμε που θα γίνει η εξόδιος ακολουθία, αλλά δε θα πούμε εμείς καθώς το σεβόμαστε».
Επίσης, ο παρουσιαστής προχώρησε σε μία ακόμα αποκάλυψη. Το θρυλικό σκάφος του Δημήτρη Κοντομηνά δεν ανήκει πια στην οικογένεια, καθώς έχει πουληθεί εδώ και καιρό.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα
Με 862 αθλητές και αθλήτριες κάθε ηλικίας ολοκληρώθηκε για το 2026 το ΔΕΗ 3x3 Street Basketball, η πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) και της ΔΕΗ, που για τέταρτη συνεχή χρονιά μετέτρεψε κεντρικά σημεία πόλεων σε ζωντανά γήπεδα, γεμάτα παλμό, ενέργεια και αγωνιστικό πνεύμα, δίνοντας χώρο στην ενέργεια του αθλητισμού και στη δυναμική του 3x3