Μακελειό στην Ανδραβίδα: «Έβαζε σιγαστήρα στο όπλο του και σκότωνε σκυλιά», λένε κάτοικοι για τον βασικό ύποπτο

Μακελειό στην Ανδραβίδα: «Έβαζε σιγαστήρα στο όπλο του και σκότωνε σκυλιά», λένε κάτοικοι για τον βασικό ύποπτο

Κοντά στην εξιχνίαση της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα θεωρούν πως βρίσκονται οι αρχές, καθώς αναζητείται 57χρονος κάτοικος του χωριού, με τον οποίο το νεαρό ζευγάρι, που δολοφονήθηκε, φαίνεται να είχε οικονομικές διαφορές

andravida
Τον περιγράφουν ως ιδιαίτερα μοναχικό τύπο που αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Ως άνθρωπο που δεν του άρεσαν οι κοινωνικές συναναστροφές. Που απέφευγε τους συμπολίτες του, αρκετοί εκ των οποίων τον φοβούνταν λόγω της ακραίας συμπεριφοράς του.

«Είχε ένα όπλο, στο οποίο τοποθετούσε σιγαστήρα και σκότωνε σκυλιά» λέει στο protothema.gr, κάτοικος Ανδραβίδας για τον 57χρονο, βασικό ύποπτο της τετραπλής δολοφονίας.

«Αρκετά εριστικός δεν σου άφηνε περιθώριο για πολλές κουβέντες, πόσο δε να τον αμφισβητήσεις καθώς είχε εκρήξεις οργής. Όταν συνέβαινε αυτό, καταλάβαινες από τις εκφράσεις του προσώπου του ότι ήταν ικανός για όλα. Ήταν σαν αυτές τις φυσιογνωμίες στις ταινίες τρόμου που τη μια στιγμή είναι ήρεμες και την άλλη δεν ξέρεις από που να φύγεις για να γλιτώσει» προσθέτει ο κάτοικος.
 Σύμφωνα με άλλους κατοίκους της αγροτικής κωμόπολης, ο φερόμενος ως δράστης έχει μια αδερφή, με την οποία όμως δεν διατηρούν στενές σχέσεις. Είχε επιλέξει την απομόνωση απ' όλους και απ' όλα και ειδικά το τελευταίο διάστημα, δεν ήταν στα καλά του.

«Φαινόταν ότι κάτι τον εκνεύριζε, ήταν μόνιμα στραβωμένος. Δεν μπορούσες να του πάρεις κουβέντα. Εμείς εδώ και καιρό είχαμε κόψει τα πολλά, πολλά, ένα καλημέρα κι αυτό,τίποτα άλλο. Κυκλοφορούσαν και διάφορες φήμες και δεν θέλαμε να έχουμε πάρε δώσε μαζί του» συμπλήρωε ο κάτοικος. 

Κοντά στην εξιχνίαση της 4απλης δολοφονίας στην Ανδραβίδα, θεωρούν πως βρίσκονται εδώ και λίγες ώρες οι αρχές, την ώρα που αναζητείται ένα ακόμα άτομο ηλικίας περίπου 57 ετών κάτοικος του χωριού, με τον οποίο το νεαρό ζευγάρι φαίνεται να είχε οικονομικές διαφορές.

Αυτή την στιγμή αστυνομικοί βρίσκονται στο σπίτι του 57χρονου Έλληνα, ο οποίος είναι παντρεμένος και έχει δυο μεγάλα παιδιά. Το σπίτι του μάλιστα βρίσκεται μόλις δυο στενά παρακάτω από το σημείο της φρικτής δολοφονίας

Ο συγκεκριμένος άνδρας αναζητείται από χθες το βράδυ όχι μόνο από τους αστυνομικούς, αλλά και από την οικογένεια του, που μέχρις ώρας δεν έχει καταφέρει να τον εντοπίσει.

Στο χωριό όλοι τον περιγράφουν ως έναν σκληρό χαρακτήρα, που είχε κατά καιρούς διαφορές με πολλούς και για διαφορετικούς λόγους.

Το ζευγάρι φαίνεται εδώ και λίγους μήνες εξαιτίας των δυσκολιών που αντιμετώπιζε να μην του πλήρωνε μέρος των οικονομικών τους συμφωνιών με αποτέλεσμα να φτάσει στο σημείο να αφαιρέσει την ζωή τόσο των γονιών όσο και των δυο παιδιών τους ηλικίας 3 και 2 ετών.

Ως φήμη που μένει να επιβεβαιωθεί λέγεται πως μετά την αποτρόπαια πράξη του ίσως κι εκείνος να έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ειδήσεις σήμερα:

«Η ουκρανική αντίσταση κρατά τη ρωσική στρατιωτική οχηματοπομπή 30 χλμ έξω από το Κίεβο», λένε οι Βρετανοί

Καιρός: Επιδείνωση το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας - Δείτε την σημερινή πρόγνωση

Πάνω από 700 συλλήψεις σε αντιπολεμικές διαδηλώσεις στη Ρωσία - Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης