Καιρός: Άστατος την Τσικνοπέμπτη με ισχυρούς ανέμους και βροχές

Καιρός: Άστατος την Τσικνοπέμπτη με ισχυρούς ανέμους και βροχές

Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου - Στην Αττικη ο καιρός θα είναι άστατος, με συννεφιά και ορισμένες βροχές - Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 13 βαθμούς

tsiknopempti-vroxi-
Άστατος θα είναι ο καιρός σε πολλές περιοχές της χώρας την Τσικνοπέμπτη με ισχυρούς βόρειους ανέμους, βροχοπτώσεις ακόμη και χιόνια στα ορεινά. 

Σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου, το πρωί της Τσικνοπέμπτης θα σημειωθούν σε Κρήτη και Δωδεκάνησα καταιγίδες ακόμη και χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά της Κρήτης.

Από τη Θράκη και τον Έβρο θα υπάρξουν βροχές και χιονοπτώσεις πάνω από 500 μέτρα, ενώ και οι Σποράδες θα έχουν βροχές. Στην Εύβοια θα καταγραφούν χιονοπτώσεις πάνω από τα 600 μέτρα, ενώ οι Κυκλάδες θα έχουν μόνο παροδικά αυξημένες συννεφιές.

Από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα βελτιωθεί σε Θράκη και στη Μακεδονία, ενώ στη Μαγνησία θα σημειωθούν τοπικές μπόρες ίσως και χιονιού πάνω από 700 μέτρα.

Στην Αττικη ο καιρός θα είναι άστατος, με συννεφιά και ορισμένες βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 13 βαθμούς και οι άνεμοι θα είναι πολύ ισχυροί.

Στη Θεσσαλονίκη θα υπάρξει ηλιοφάνεια, αλλά στα ορεινά της Χαλκιδικής και στα ανατολικά θα σημειωθεί ίσως κάποια μπόρα χιονόνερου ή και χιονιού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς.

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοκτονία στο Κρυονέρι: Γυναίκα ξάπλωσε στις ράγες και διαμελίστηκε από τρένο

Το νυχτερινό κέντρο «YTON» απέκρυψε από την εφορία έσοδα 6,2 εκατ. ευρώ

Έψαχναν τον «κύριο Τέλειο», αλλά... τις πρόλαβε το βιολογικό ρολόι - Παρθένες έγιναν μητέρες δίχως «να ιδρώνουν στα σεντόνια»!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης