Καιρός - Λαγουβάρδος: Τσικνοπέμπτη με βροχές, ιδιαίτερη προσοχή σε Κρήτη και Δωδεκάνησα
Διήμερο κακοκαιρίας, πώς θα είναι ο καιρός την Τσικνοπέμπτη - Ερχεται νέα κακοκαιρία από την ερχόμενη εβδομάδα
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού σύμφωνα με τον διευθυντή Ερευνών του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Κώστας Λαγουβάρδος, καθώς έρχονται βροχές, ισχυρές καταιγίδες και περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας.
Έχουμε ουσιαστικά ένα βαρομετρικό χαμηλό το οποίο είναι στα νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου και ακολουθεί μία τροχιά νότια της Κρήτης και αύριο θα φτάσει νοτιοανατολικά, δηλαδή κάτω από τα Δωδεκάνησα.
Ο διευθυντής Ερευνών του Αστεροσκοπείου Αθηνών, μιλώντας στο protothema, υπογραμμίζει ότι στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τα φαινόμενα θα είναι έντονα, εφιστώντας την προσοχή.
Βροχέςθα δεχθεί και η Αττική την Πέμπτη, κυρίως στα βόρεια τμήματα, ενώ οι βορειοδυτικοί άνεμοι ρίχνουν και τη θερμοκρασία. Ανήμερα την Τσικνοπέμπτη, ο υδράργυρος θα υποχωρήσει κατά δύο μονάδες.
Ο καιρός από την Παρασκευή και μέσα στο Σαββατοκύριακο βελτιώνεται, ωστόσο ο Κώστας Λαγουβάρδος προειδοποίησε για ένα νέο «κύμα» κακοκαιρίας από την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.