Εργαστήριο παραγωγής κάνναβης σε σπίτι στην Καβάλα

Εργαστήριο παραγωγής κάνναβης σε σπίτι στην Καβάλα

Μια σύλληψη για κάνναβη και στη Λαμία

kavala_x
Άλλο ένα εργαστήριο παραγωγής κάνναβης εσωτερικού τύπου εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι ενός Έλληνα στην Καβάλα, στο πλαίσιο ερευνών που διενεργούσαν, με αποτέλεσμα να οργανώσουν επιχείρηση για τον εντοπισμό και την σύλληψή του.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον ύποπτο στο σπίτι όπου έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα και του πέρασαν χειροπέδες, καθώς διαπίστωσαν ότι σε εσωτερικό χώρο είχε στήσει ένα ολοκληρωμένο και πλήρως λειτουργικό σύστημα για την καλλιέργεια κάνναβης μέσα σε θάλαμο με ανακλαστήρα, μετασχηματιστές, σύστημα εξαερισμού, ανεμιστήρες, θερμόμετρο και άλλα εξαρτήματα, στο οποίο καλλιεργούσε έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους 60 εκατοστών ως 1,20 μέτρου.

Στο σπίτι κατέσχεσαν ακόμη δυο συσκευασίες με κλώνους κάνναβης στο στάδιο της αποξήρανσης, συνολικού βάρους 416 γραμμαρίων και οδήγησαν τον δράστη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Τον συνέλαβαν με κάνναβη, ζυγαριά και πολύ χρήμα

Ξαφνικά “επίσκεψη” από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών δέχθηκε ένας Έλληνας στο σπίτι του στη Λαμία, το απόγευμα της Δευτέρας και βρέθηκε με χειροπέδες, καθώς η έρευνα έφερε στο φως διάφορες συσκευασίες με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 54,5 γραμμαρίων, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένης με καπνό, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και ένα μεταλλικό τρίφτη. Επιπλέον, κατασχέθηκαν 2.130 ευρώ και σε βάρος του ενοίκου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.



Ειδήσεις σήμερα:

Πάστορας σε εκκλησία στο Φοίνιξ παραιτήθηκε επειδή είχε τελέσει λάθος... χιλιάδες βαφτίσεις!

Ασθενής σεισμική δόνηση στα ανοιχτά της Χίου

Οικονόμου: Στοχευμένη εφάπαξ στήριξη των πιο ευάλωτων - Κρίσιμος μήνας ο Μάρτιος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης